Het product is correct afgeleverd. Betaald voor transport via DHL, maar schakelt over naar Bpost? Het uiterlijk kon iets beter. Binnenkant was héél stoffig. Dat geeft een minder positief gevoel8 Mvg.
Prima aanbod met een goede service en levertijden.
Ik heb een Nintendo switch V2 besteld ongeveer 3 weken terug. En alles was prima. BEHALVE dat ik 5 sterren kwaliteit heb gekozen. En ik kreeg zegmaar een Joy con holder ofzo die soort game controller met super veel krassen erop! Maar echt veel krassen . Jammer. Ik hoop dat ik die opnieuw krijg ofzo
Mijn Wii en mijn tweede Nintendo Switch komt bij GooHoo vandaan en ben beide keren zeer tevreden geweest met de qualiteit van de consoles zelf, de website & de service. De prijzen zijn eerlijk en reëel. Ook kun je zelf bepalen hoe lang je garantie wilt (al heb ik hier zelf nog geen gebruik van hoeven te maken). Al met al genoeg redenen om klant te blijven!
Net nieuwe switch zocht spellen voor een redelijke prijs, bij Nintendo zelf betaal je vaak de hoofdprijs, zo word het snel duur. Zo hou je gamen leuk! En bovendien was het snel geleverd, zeer tevreden !!
Snelle levering en goede service
Bezorging is zeer goed en snel verlopen Product wat zeer netjes en in goede conditie
Ik was verrast dat de kwaliteit toch heel goed was ten opzichte van de prijs. Het kan dus toch
Toppie geregeld
Je ziet niet eens dat het spel tweedehands is, dus waarom een nieuw spel kopen? Wij zijn er blij mee!
Snel reactie op vragen en snelle bezorging. De bestelde producten zijn ook allemaal in orde.
Okk deze keer weer mooie producten gekocht bij GooNintendoSwitch.nl. Deze keer een beschermhoes voor een Switch gekocht. Qualiteit was top en tegen een scherpe prijs.
Nintendo switch van 5 sterren gekocht, Het sterren systeem wordt duidelijk uitgelegd zodat je precies weet wat je kunt verwachten en een keuze kunt maken die bij jezelf past. Uitstekende levering, mooi op tijd, goed verpakt.
Heb een switch besteld die en 5 sterren classificatie had maar eenmaal thuis aangekomen bleek het dat er ongelovelijk veel gebruikssporen op zitten wat niet erg geweest zou zijn als het gewoon de correcte classificatie had, dan weet ik tenminste dat ik dat heb gekozen. Nu zal ik zelf de behuizing moeten veranderen. De erbij bestelde case zag er ook geschaafd uit. WEL een pluim voor de screenprotector, die was prima. Voor de rest kwam het in een afgedankte ziggo doos aan wat nou eenmaal niet zo netjes staat. Keek er eerst erg naar uit, maar toch wel een beetje teleurgesteld nu.
Was net zo als beschreven is en snel service met leveren heb er zeker veel plezier aan.
Spel ziet er uit als nieuw, werkt prima en was snel geleverd. 1 spel binnen 2 dagen, andere spek iets langer, maar kreeg daar wel een tussentijds bericht over.
Makkelijk om te filteren en om spullen te bestellen. Snel geleverd en zonder poespas in huis.
Netjes optijd en komen alle gemaakte afspraken na
Ik heb ze na lang twijfelen joy cons omdat die wij hadden 3 van de 4 kapot zijn (gevoellige rotdingen) besteld.. hier het goedkoopste .. plus punt!!! Beetje raar verpakt zonder doosjes .. vind ik nog steeds vreemd! Maar verder wel goed en veilig verpakt! Ze waren ook snel bezorgd zoals aangegeven op de website! Ik ben zeer te vrede! En wie weet kom ik vaker terug om iets te bestellen! De ervaring met deze webshop is gewoon top!
Refurbished Switch gekocht en zeer tevreden. Doen gewoon wat ze beloven.
Waarschuwing! Retourneren kan niet eenvoudig. Erg slechte en strenge klantenservice, retour drie dagen te laat aangemeld en retour is niet meer mogelijk. Ik zou hier zelf nooit iets bestellen, want waarschijnlijk is de service ook bij andere problemen zo streng en slecht.
Dankjewel
Alle producten die ik gekocht heb zijn in top staat. Helaas is soms nadat je het besteld hebt een product toch niet op voorraad. Lossen het wel goed op
Super goede service.
Ik heb een nintendo switch gekocht en de volgende dag was het binnen en in goede staat ik ben er blij mee
Kerkenbos 1301
6546 BG Nijmegen