Alles is goed ontvangen en werkt prima

Alles is goed ontvangen en werkt prima

Goede ervaring

Goed product.. en snelle levering.

Excellent product

I received the product in excellent conditions, it is working perfectly. Very satisfied with the purchase. I loved my Nintendo Switch.

• N/A

Ik bestel vaker games en altijd goede games voor mooie prijs. En door een game een 2e kans te geven werk je ook nog mee aan het milieu. Fijne duidelijke site. Snelle verzending en goede service. In 1 woord top.

• Nazorg / Garantie

Snelle service en goede kwaliteit

Games kwamen snel in huis, prima winkel met scherpe prijzen aanrader dus.

• Nazorg / Garantie

Ik heb al eerder een ps4 bij jullie besteld en was er zo tevreden over dat ik ook heb besloten dat ik ook maar een switch heb gekocht

Nooit problemen

Altijd goede en snelle service, nog nooit problemen met een bestelling gehad

Super tevreden

Mooi dat er een hergebruikt product een 2de is gegeven. Reeds meerdere malen bij GooHoo wat besteld.

• Nazorg / Garantie

Toen ik voor het eerst de website zag dacht ik een beetje van huh. Maar toen ik wat onderzoek gedaan had wist ik dat het te vertrouwen is. Toen ik het uitprobeerde was de service geweldig en ik was heel blij met het resultaat. Ik ben zeker van plan hier vaker te bestellen.

• Nazorg / Garantie

Snelle levering en origineel verpakking fijn

prima product, snel geleverd

was opzoek naar een tweedehands switch en een paar spelletjes voor mijn zoon zijn verjaardag, snel gevonden wat ik zocht, redelijke prijs, snel geleverd.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Goede kwaliteit en snel geleverd

Product heb ik snel ontvangen en was in goede staat. Dus een goede prijs en kwaliteit verhouding.

• Nazorg / Garantie

Ja kan hier koopjes doen. Prijs - kwaliteit dik ok en snel verzonden. Altijd alles top verzorgd. Fantastisch

• Nazorg / Garantie

Niet te onderscheiden van nieuw!

Bestelling is erg snel aangekomen, goed verpakt, ziet er uit als nieuw en werkt als nieuw. Als je het mij vraagt; Geen reden om dan nog iets nieuw te kopen als je de keuze hebt bij GooHoo een goedkoper tweedehands product te bestellen!

• Nazorg / Garantie

Product werd snel geleverd in een goede kwaliteit!

Niets mis met de game

Leuke game snel ontvangen gewoon prima site

• Nazorg / Garantie

In eerste instantie een verkeerde bestelling geplaatst. Njntendo switch lite. Heel makkelijk via whats app kunnen annuleren. Daarna de goede bestelling geplaatst, njntendo switch. Snel ontvangen en geinstalleerd. Product werkt perfect. Zoon is er blij mee!

• Nazorg / Garantie

Kleine teleurstellingen met assortment maar snelle hulp en oplossing

Ik had een game besteld die uiteindelijk niet meer te leveren was. Hier heb ik snel een reactie over gekregen en verdere opties voor het oplossen van het probleem. Daarna een andere game gekozen en makkelijke bijbetaling kunnen doen. Aardige costumer service en snelle duidelijke reacties.

Snelle goede service top

Ik ben erg blij met jullie service en hebben grote keuze en had laatst voor me nichtje iets besteld en jullie hadden het mooi ingepakt ze was super blij met nitendo lego switch

Uitstekende service!

Wij hebben onze ps3 en ds3 verkocht aan goohoo en daar een mooie prijs voor gekregen. Met dit geld hebben we een ps4 gekocht tweedehands maar als nieuw! Mijn zoon is er super tevreden mee!

• Nazorg / Garantie

Service en kwaliteit voor een mooie prijs

Goede ervaring met de klantenservice en de switch was een verrassende prijs.

• Nazorg / Garantie

alles zo gegaan zoals het hoort en verwacht

dat het 2 dagen later kwam netjes een berichtje zoals het hoort en product goed en naar verwachting

• Nazorg / Garantie

Snelle levering en goed verpakt

Had spullen besteld en deze werden op tijd op het juiste adres afgeleverd. Aaren goed verpakt tegen stoten. Snelle service top levering ga zeker vaker b estellen.

Het was geweldige service

Het pakket werd laat bezorgd door dhl maar jullie hebben ons goed geholpen dankje.ik heb er heel veel lol mee en ik game nu meer samen! We zijn en heel blij mee en hij is goed! Een van mijn beste aankopen tot nu toe! Groetjes twin (20 jaar)

Goed spel

Snelle leveling