Super fijne site

Super fijne site en veel aanbod

• Nazorg / Garantie

Fantastisch! Zo goed als nieuw.

Het spel dat ik bestelde zag er uit als nieuw en was volledig onbeschadigd. Ook de case was nog prachtig. Het pakketje werd, keurig verpakt, snel geleverd. Zo heb ik geld bespaard op mijn aankoop en ervaar ik het spel toch gewoon alsof ik het als nieuw heb gekocht.

Keurig

Vlot, eerlijke prijs, goed verpakt

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Is niet zoals we hadden gehoopt dat het was

Het is heel anders als het origineel dus daar hadden we ons in vergist. We dachten dat het het zelfde zou zijn. Met de service ben ik wel tevreden. Snelle levering

zeer goed

heel goed

Snelle leveving

Snelle levering en product zoals verwacht.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Voor niet meer dan op de tweedehands sites, heb ik hier een uitstekende Switch gekocht. Ik kan niet zien dat 'ie niet nieuw was, en de screenprotector en het beschermhoesje waren niet duur en voldoen prima.

Snelle levering & uitstekende artikelen

Kan niet beter, ongelooflijk hoe snel de levering was, zeker voor herhaling vatbaar, keep up the good work ( ;

Keurig geregeld als nieuwe

Spelletjes was perfect. Ik kon niet zien of al used was

helemaal blij

ik had marioworld 3d besteld voor mijn kleinzoon snelle levering alles piekfijn in orde, het enige minpuntje was dat het boekje er niet meer bij zat maar mijn kleinzoon haalt zijn informatie van youtube dus hij was helemaal blij

• Nazorg / Garantie

Topervaring. Ik raad iedereen goohoogames aan.

Alles is altijd top geleverd en in goede tot perfecte staat. Een maal gehad dat een product niet bleek te werken, dit gemeld en werd netjes opgelost. Laatst een product gehad wat zonder originele doos werd geleverd, wat ik zelf gemist had. Gezien wat ik gewend was vond ik dat jammer, maar gezien de prijs vergeleken met andere sites, kon ik daar geen probleem van maken. Het blijft 2e hands materiaal.

Maken beloftes waar ..morgen in huis = morgen in huis

Top! Drie letters die de hele lading dekken. Bij nog niet ontdekte webshops ben ik altijd even op mijn hoede, maar hier klopt het hele verhaal. Betrouwbaarheid blijkt uit alles. Vandaag besteld is morgen ook echt in huis en omschreven kwaliteit zoals gekocht.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Degelijk verpakt, compleet en als nieuw, mijn Nintendo switch binnen gekregen.

Gewoon top service

Goede service, snelle levering

Klantenservice altijd goed bereikbaar. Ik had een bestelling geannuleerd maar deze was alsnog verzonden, heel goed afgehandeld door de medewerkers. Geen hehaal en getrek maar direct oplossingen.

• Nazorg / Garantie

Netjes verpakt en spel werkt naar toebehoren, scheelt toch zo €20 op een nieuw spel

• Nazorg / Garantie

Perfecte service en goed product

2ehands maar ook echt als nieuw. Erg blij mee!

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Je kan snel je spel spelen

De games, zijn helder beschreven. Met evt een demo filmpje, zodat je weet wat je kan verwachten. Games worden na bestellen, snel verzonden en ontvangen. Super. Zelf je keuze maken 2de hands of nieuw.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Netjes, beloofde kwaliteit en voordelig

• Nazorg / Garantie

Super bedankt voor het geweldige product

Ik ben erg blij met mijn nintendo switch lite. Het gratis hoesje erbij is ook een erg leuk kadootje. Hij werkt goed en ik kan geen gebruiks sporen vinden. Ben echt super blij met mijn aankoop.

geweldig

spel in perfectie conditie in doos ontvangen, speelt net als nieuw niks op aan te merken

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Deze joycon grip is een prima koop!

Als je op zoek bent naar een joycon grip voor weinig, die niet onderdoet voor het officiële Nintendo onderdeel, dan is dit een prima koop. Ik ben er zeer tevreden over.

• Nazorg / Garantie

Goede prijs en goede kwaliteit

Super Mario Maker 2 besteld. Zag er uit als nieuw. Daarnaast ook netjes binnen de beloofde tijd in de bus. En meteen een kortingscode bij mijn bestelling voor een volgende keer. Altijd fijn.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Snel geleverd en goed verpakt

Niks op aan te merke

Game gewoon netjes snel bezorgd, game doet t, hoesje was ook in prima conditie . Niets op aan te merken dus. Marktplaats prijzen met een beetje meer zekerheid.

Super snelle levering

Mooie prijs en snel geleverd! Spel kwam als nieuw binnen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Kerkenbos 1301

6546 BG Nijmegen