Goede prijs voor PS4/5 spellen. Bezorging in lijn met wat is aangegeven, volgens mij 2 dagen oid. Prima dus. Bestel hier vaker spellen en nooit slechte ervaringen gehad.
Goeie controller super blij mee
Lekker snel in huis en niks mis mee, binnen 2 dagen had ik mijn ps4 al binnen, en ik kon gelijk aan de gang! Lekker goedkoop en alles doet het perfect!
Was wat onduidelijk mbt het bezorgen; foutje bij de Post.nl bleek achteraf. Klantenservice snel, behulpzaam en correct. En.wederom zeer tevreden met de gekochte games en de prijzen zeer scherp.
Prima levering en antwoorden gelijk op mijn vragen
Good
Ik haal.hier nu tegenwoordig mijn ps4 games vanwege de goede service en de gunstige prijzen. Ooit een probleem gehad met een beschadigde disc, de volgende dag meteen geholpen en er werd een nieuwe disc opgestuurd. Dus mocht je ooit ps4 games willen halen en heb je geen problemen met 2hands spullen dit is de winkel.
De controller werkt perfect
Goede online winkel
Het zijn echt goede cd en werkt perfect
Spel ps4 snel geleverd en tegen een mooie prijs.
Nette controller die werkt en er netjes uit ziet. En snel bezorgd. Mijn zoon is blij en tevreden.
werkt goed, geen beschadiging, maar bezorging duurde 4 dagen ipv 1 a 2
Ik heb al meerdere keren spelen bij goohoo besteld en alles kwam in goede kwaliteit en optijd binnen. Nooit problemen mee gehad en altijd topservice. Ik kan deze site zeker adviseren voor goede en goedkope ps4 games.
de dag van bestelling al in huis ontvangen, zeer goede kwaliteit en zonder problemen
Vlot en in orde
Het ziet er als nieuw uit,kon het snel ophalen
Eén van de games die ik had besteld was zoek geraakt bij de post. Kan gebeuren. Zonder enig probleem een nieuwe opgestuurd. In een ander geval kwam er een dag of twee vertraging in, maar ze hebben me meteen op de hoogte gebracht. Service is top.
Super fast service.
snelle service en goede produkten
Wordt geadverteerd bezorgd binnen een werkdag Had het artikel besteld voor een verjaardag Niet dus Waardeloos
Beste Gerrit, Vervelend dat je pakketje niet op tijd voor de verjaardag was geleverd. Doorgaans worden bestellingen binnen 1 werkdag geleverd. Heel soms komt het voor dat er bijvoorbeeld een sorteerfout ontstaat bij het postbedrijf, waardoor je bestelling wat vertraging kan oplopen. Excuses daarvoor. Hopelijk heb je het verjaardagscadeau alsnog kunnen geven.
Heb laatst een paar dingen gekocht en verkocht het zijn hele goeie mensen met een fantastische service heb dat nog niet zo vaak mee gemaakt ik vind jullie echt geweldig
Scherpe prijs PlayStation 4 en spellen uitstekend.
ik was op zoek naar een 2e handse betrouwbare Playstation en daar ik al eerder een bij GOOPLAYSTATION4 had gekocht heb ik niet getwijfeld om een nieuwe aankoop te doen.
Het is zoals beschreven en werkt als nieuw super netjes en schoon
Kerkenbos 1301
6546 BG Nijmegen