Goed en belangrijk

Refurbished PS4 gekocht, met accessoires. Paar keer contact gehad met de klantenservice omdat ik wat vergeten was. Geen probleem, goed opgelost en de PS4 loopt als een zonnetje:) Dank!

• Nazorg / Garantie

Snelle levering, PS4 spelletjes in zeer goede staat ontvangen, alles werkt perfect.

Headset werkt half

Ik heb de headset steelseries arctis 9 gekocht Voor behoorlijk veel geld en de probleem is dat de headset meestal maar 1 oortje werkt soms werken ze allebei en soms niet. Wil het graag retourneren maar dan moet je 8€ verzendkosten betalen.

• Nazorg / Garantie

Goede en altijd snelle service

Ik bestel hier altijd is altijd goed en voor een lage prijs kan je toch lekker gamen bedankt.!

Snel ontvangen

Het pakje was er vlug maar helaas doosje van game beschadigd ik begrijp ook dat het niet direct jullie schuld is maa in de toekomst misschien toch nog beter verpakken want ze zijn niet altijd voorzichtig bij de post Voor de rest geen klagen

Keurig!

Makkelijk te bestellen, duidelijke informatie, snelle verzending.

Uistekende winkel

Alleen goede ervaringen met deze winkel wel twee spel doosjes denk met post beschadigd maar dat mag de pret niet drukken, spellen doen het prima en snel geleverd, en prima prijzen.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Uitmuntend goede 2e hands spellen site!

Al veel spellen gekocht werken allemaal erg goed en zijn compleet, ook gepolijst wat een erg goede optie is, heb feitelijk gewoon een nieuw spel!

• Nazorg / Garantie

Prima winkel alles was ok de bestelling was op tijd en netjes verpakt.

Miin ervaring is heel goed de ps4 die ik heb gehaald doet het kei goed

super!

snelle levering en de games werken gewoon naar behoren. ben er altijd superblij mee!!

Heb 2 keer Playstation gekocht, ze zijn goed

• Nazorg / Garantie

Ps4 console is prima in orde, de controller ben ik minder tevreden over, zomaar leeg en laad problemen!!

Olga

Geweldig product. Snelle levering. Minimale communicatie met de verkoper. Mijn kinderen zijn erg blij met de console.

Geweldige klantenservice

De bestelling is niet aangekomen vanwege de vertraging van het bezorgbedrijf. De klantenservice nam dagelijks contact op met het bezorgbedrijf totdat werd bevestigd dat mijn bestelling was ontvangen. Bedankt.

Heel tevreden

Playstation 4 + games werden heel snel en goed verpakt geleverd. Alles werkt top.

GOohoo levert & Neemt!

Mijn ervaring met goohoo is echt alleen maar positief te noemen. Games die voor een prikkie op de mat ploffen werken gewoon. Ze nemen je oude meuk over tegen een schappelijk bod. Goohoo doet het bij mij tot nu toe alleen maar goed! ga zo door!

Perfect geregeld

Na een email gestuurd te hebben. Super uitleg gehad om bestellingen te combineren. Al meerdere keren spullen besteld. Super service, top gewoon.

Geweldig en zeer tevreden

Ik heb hier vaak wat gekocht altijd goed en op tijd en een hele goede service mocht er iets niet inorde zijn geen gezeur maar gelijk oplossen

Heel goed ingepakt

Pakket vlug gekregen

Zoals gewoonlijk: geweldig!

Ik heb toentertijd mijn PS4 gekocht bij jullie, dit was al helemaal geweldig. Sindsdien koop ik eigenlijk heel veel bij jullie en het is altijd van hele goede kwaliteit, netjes bezorgd, optijd bezorgd. Ik raad het zeker iedereen aan!!

Top product met Top service

Ik kwam op de website omdat ik zoek was naar een betrouwbare 2ehands PS4. ik dacht eerst aan marktplaats, maar wilde toch zeker weten dat het apparaat wat ik aanschafte goed werkt en de garantie-optie van gooplaystation4.nl sprak mij wel aan. Daarnaast zag ik er ook nog eens een met een houtlook, dus ik was meteen verkocht. Uiteraard was ik op marktplaats goedkoper uit, maar het stukje garantie en vertrouwen wil ik er wel voor betalen.

Snel en goede kwaliteit

Goed snel onbeschadigd en leuke hoesjes

• Nazorg / Garantie

helaas miste ik mijn poster er stond bij dat die er bij zou zitten ook is er op mijn stitch figuurtje getekent met pen.

Kerkenbos 1301

6546 BG Nijmegen