Kreeg mijn ps4 voor een goede prijs en was er snel!
Heel duur en beschadigde doosjes. Lange tijd wachten. Ik raad niemand aan.
Heb al 2 ps4 systemen, spellen en controllers bij hun aangeschaft, altijd netjes op tijd zorgvuldig geleverd. En altijd voor een goede prijs. Ook in de toekomst zal ik zeker hier eerst kijken voor een goede deal.
Ik had eerst een 2e hands PS4 gekocht en heb nadat ik deze ontvangen heb de oude PS3 met spellen verkocht aan GooHoo. Dat ging soepel en snel, binnen een dag de nieuwe PS binnen en binnen een dag de labels binnen die ik nodig had om de oude te retourneren. Ook het versturen ging snel en 2 dagen later stond het aangeboden bedrag voor de PS3 / spellen al op mijn rekening. Tevreden dus
Leuke spelletjes voor weinig geld. Discs zijn krasvrij. Top
Voor de PS4 kocht ik twee spellen. Ze waren beter geprijsd dan bij andere aanbieders. De discs zien er goed uit en de spellen werken. Bij 1 spel was zelfs het doosje en het boekje nog aanwezig. Snelle verzending, top service. Een aanrader dus
Zeer snelle verzending, goed verpakt en uitstekende communicatie
Snelle levering producten zijn goed
Product zoals vermeld. Snelle levering en prima prijs.
Playsration 4 plus met extra's besteld. Snel en erg netjes verpakt en goed ontvangen. Erg tevreden!!
Een refurbished PS4 gekocht hier voor een hele nette prijs. Prima kwaliteit en voldoet aan alle verwachtingen. Snelle verzending.
Mijn dank is universum groot sniper 3 was de enige die onbrak uit mijn collectie goede levering prima verpakt en het werkt naar behoren top !!!
Vandaag besteld na 2 dagen in huis en heel goed spel geleverd gekregen heel tevreden over de gang van bestelling tot levering bedankt guys.
Ps4 besteld met een aantal games, de volgende dag was deze al geleverd. De ps4 werkt helemaal naar behoren, en de games zijn zowat smudge vrij. Helemaal blij met mijn keuze hier t bestellen, zeker voor de prijzen
Netjes op tijd geleverd en goed verpakt
Produkt altijd netjes en op tijd
Opzich tevreden met de console, wel jammer dat er geen option was voor SSD. Maar wat nog minder is, was de aankoop van de 3 willekeurige games. Ik had FIFA 21 al besteld bij de aankoop, en krijg als willekeurige games 2 FIFA versies. Waardoor ik er nu 3 heb.... Beetje overbodig sla je het mij vraagt, aangezien er niet veel mensen zijn die 3 versies van FIFA gaan zitten spelen. Ik snap dat jullie van deze oudere spellen af moetten en er daarom ook niet de volle prijs voor vragen. Maar 2 de zelfde spellen geven terwijl de nieuwe versie met de console te bestellen is, is wel erg jammer. Wat meer variatie is niet te veel gevraagd dacht ik zo. Zeker niet sls iemand de hele set voor €300 besteld. En ik zal mensen ook niet adviseren deze bij jullie te nemen...
Ondanks dat de postbode er ruim een week over deed om het Pakketje jn de brievenbus te stoppen...erg tevreden met de aankoop. Niks mis meegewoon goed product tegen leuke prijs..
Snelle levering en de playstation 4 die we kregen werkt en ziet er uit als nieuw. Aanrader
Goede service en goed kwaliteit zeker een aanrader
Altijd blij met goohoo!!!
Ik had een ps4 controller gekocht er stond nergens bij dat een een 2e hands controller was (anders had ik ‘m niet gekocht ) , had een nieuwe controller verwacht plus deze controller die ik heb gekregen de knopjes lopen vast
Beste Rachid, Onze excuses dat de controller niet aan je verwachtingen voldoet. Als je gebruik wilt maken van de zichttermijn of garantie, neem dan contact op met onze klantenservice. Soms lukt het om defecten op afstand op te lossen met instructies, in enkele gevallen moet een controller retour komen voor reparatie.
ik heb een ps4 controller gekocht waarbij stond dat die beschadigd was en dat de controller alleen zou werken als ik hem in een oplader had , nou ik speel op pc en dat zou niets uit moeten maken, uiteindelijk de controller geprobeerd en disconnecte continu waarbij multiplayer games niet speelbaar waren, meerdere opladers geprobeerd en uiteindelijk zelfs de gratis oplader besteld , uiteindelijk is het probleem helaas niet verholpem
Beste Luka, Onze excuses dat de controller niet naar behoren werkt. Als je nog binnen je garantie zit, neem dan even contact op met onze klantenservice. Dan kijken we of we het op afstand op te lossen is, of dat hij voor garantie retour zou moeten komen.
Kerkenbos 1301
6546 BG Nijmegen