Op verzoek van mijn zoon fifa 23 in originele verpakking en gepolijst. Keurig volgens afspraak bezorgd binnen de vooraf gestelde termijn. Al eerder zaken bij Goohoo besteld, zoals altijd volgens afspraak geleverd.
Snelle levering en nette afhandeling zeer zeker een aanrader
Levering mocht iets vlotter, op zaterdag besteld en een week later pas geleverd.
Blij dat het zo kan en snel en goedkoop.
Mijn hoesje was helemaal kapot dus dacht koop er 1 op deze site goede kwaliteit
Een eerlijk en fair bod
Geen problemen
Duurde wel langg voordat hije r was mr alles ging goed wollah
De prijs is goed. De levering is snel. De Playstation 4 pro was dik in orde en ik heb er al een paar weken veel plezier van. Alles overeenkomstig de afspraak. Alleen het micro usb kabeltje om de controller te verbinden bleek stuk, maar daar had ik nog een heleboel van liggen.
Een 2e hands headset gekocht voor de playstation. Scheelde ongeveer de helft op een nieuwe. Headset werd in een hele goede conditie geleverd en alle accessoires meegeleverd. Snelle bezorging!
Helemaal prima netjes gehandeld leuk en goede product!
Ik heb een PS4 dualshock controller gekocht en her werkt prima.
Het was een goede ervaring om mijn spullen hier te kopen de spullen zien er netjes uit en werken top bedrijf!
myn controller van me xbox 360 zag eruit als nieuw en werkt perfect ook de bestelde games waren net nieuw zal er zeker vaker myn games bestellen en mocht myn xbox het loodje leggen zal ik zeker by goohoo een 2de hands terug kopen ,
Snelle levering. Altijd goede kwaliteit
Ik heb inmiddels een aantal keer hier wat besteld, en als zij zeggen redelijke staat verwacht ik wat vaag geworden teksten of knoppen of krasjes. Maar dat is vaak niet eens het geval. Ziet er altijd beter uit dan ik verwacht. Daarnaast leveren zij snel en zijn de prijzen erg goed! Ik raad het dan ook zeker aan om hier wat te bestellen.
Spel gekocht ,levering ging prima .goede kwaliteit
Goed prijs, doet het als nieuw! Kind erg blij, als ik nog iets nodig heb weet ik waar ik moet zijn
Goeie snelle service
Een aanrader voor games, super snelle services
Snelle levering en goede service
Ik had de game Drive Club VR besteld voor de PS4. Een zeer net exemplaar mogen ontvangen en super snel geleverd. Top!
3 jaar geleden ook al een playstation gekocht hier, die het nog steeds perfect doet! Ditmaal voor de jongste een playstation gekocht. Doet niks onder voor een nieuwe. Zelfs de controllers lijken en spelen nog als nieuw. Met de optie van extra lange garantie, ook meer zekerheid. Super aanbod dus! En niet te vergeten, supersnel verzonden. De volgende dag had ik 'm al in huis.
Al meerdere keren een spel van goohoo gekocht. Nog nooit problemen gehad met inladen van de spellen en de doosjes en schijfjes zijn altijd in prima staat. Geen problemen gehad met bezorging.
Kerkenbos 1301
6546 BG Nijmegen