Goede servicee een snelle levering.

Zeer fijne service en een aanrader.

• Nazorg / Garantie

Geweldige service de game is zoals ze zegen kras vrij en doet het perfect.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

GooHoo steelt voor de volle 100% de show

Korte inleiding: Een paar maanden terug tijdens het researchen van een PlayStation 4 Pro (Glacier White) op Google toevallig bij GooHoo uitgekomen. De professioneel ogende website van GooHoo sprak me gelijk aan want hij is zeer overzichtelijk en heel uitnodigend. De PS4 Pro Glacier White: Dus op basis van de GooHoo website en de scherpe prijzen gelijk besloten te handelen. Door de tijd heen bij GooHoo voor de, tot tevredenheid stemmende verzameling, een PS2 gekocht, een PS3 Phat en last but not least de heel erg vurig gewenste PS4 Glacier White. Alle consoles met de gekochte games en controllers, met voor nu, de nadruk op de PS4 Pro Glacier White, alles dus zeer scherp geprijsd en in fantastische staat geleverd. De PS4 Pro Glacier White, wat was ie goed betaalbaar en wat is ie nog ontzettend mooi en wat maakt ie mij ontzettend blij! Samenvattend: Vergeet googlen en dus nog langer zoeken. De website start de show dus hoge kwaliteit consoles, controllers en games kopen doe je voortaan alleen bij GooHoo!

• Nazorg / Garantie

hoes open in verpakking cd los door envelop dus nee niet tevreden

Teleurgesteld

Goed product

Game PS4, werkt uitstekend, netjes in origineel hoesje, krasvrij

Zoals altijd geweldig!

Vorig jaar een PS3 verkocht en dit jaar de Wii. Kids de deur uit, en de consoles ook. Nu een PS4 Pro gekocht bij GooHoo voor onszelf om te relaxen. Geweldig apparaat! Ziet er als nieuw uit, alles is gecontroleerd en werkt perfect. Twijfel niet Goohoo heeft een groot aanbod en is gewoon simpelweg zeer goed!

Snelle levering.

Pakketje was prima verpakt en snel geleverd.

Snel geleverd goed verpakt

Bestelling bezorgd binnen aangegeven tijd, netjes verpakt, producten zoals beloofd en te verwachten was.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Prijs hoger bij afrekenen.

Een aantal dingen besteld, waaronder een nieuwe controller. Deze kwam niet in de originele doos, maar in bubbelfolie met alle andere dingen. Ook was de prijs 43 euro, aanbieding, maar na terugkijken op de bon zie ik dat er 56euro is gerekend in plaats van de aanbieding van 43euro. De ventilator voor de ps4 slim paste niet zonder 1 pin af te breken. Hij werkt wel goed na de aanpassing. Tevreden over de snelheid van levering, maar daar had ik dan ook voor betaald.

Zinloze discussie

De playstation werd snel en goed geleverd, echter het gratis kado zat er niet bij. Terwijl ik wel had aangegeven bij het bestellen het kado erbij wilde hebben. Op de bon stand dat ik had gekozen om het niet te krijgen. Echt een fout van de website of software, zeg het maar, maar geen enkele coulance van hun kant. Meer de mentaliteit van stikken of slikken. Dus dit was voor mij de laatste keer ooit wat te hebben besteld bij deze club en vandaar m'n lage beoordeling.

Ben zeer tevreden

Ben zeer tevreden over de spel en de verzending was heel snel

It worked

Box looked a bit damaged, but the system was packaged well. everything was clean and worked well. Arrived very quickly.

Goede product, snelle levering

Had een ps4 besteld en vroeg me toch een beetje af of het wel goed zou gaan, maar ben positief verrasd. De ps4 is in geweldige staat en was snel geleverd. Zal zeker vaker kijken voor consoles of dergelijke

• Nazorg / Garantie

Voor een mooie prijs een tweedehands ps4 spel op de kop getikt. De disc, hoes en inlays waren zeer netjes. Ik kom zoals gewoonlijk weer terug.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Super snelle service top kwaliteit ik ben een zeer tevreden klant

Goede service .

Goede webshop

Eerlijke webshop met duidelijke prijzen en goede omschrijving van het product wat je besteld

Niets op aan te merken

• Nazorg / Garantie

Snelle levering van een kwaliteitsvol tweedehandsproduct, top!

Ik ben blij dat jullie mijn zoon uit de nood hebben kunnen helpen toen zijn PS4 was gecrashed.

Toppie

Bestelling werd snel geleverd. Als zag er keurig netjes uit een werkt zoals het hoort. Dik tevreden over de service en m'n zoon is super blij met zijn ps4!

Snel goed en onbezorgd

Een game besteld. Ruime keus uit 2dehands games. Was snel binnen. Het geeft gemak tegen een heel gunstig tarief. Goed gedaan.

Goed en snel

Het was in goede kwaliteit snel bezorgd en overall gewoon goed.

• Nazorg / Garantie

Al meerdere keren games besteld. Altijd goede service en snelle levering. Games werken altijd goed en geen tot bijna geen beschadigingen.

• Nazorg / Garantie

Product is naar tevredenheid geleverd

Levertijd was langer dan beschreven stond maar uiteindelijk het product in goede orde ontvangen

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Ik kocht games die allemaal perfect werkten

Ze werkten alle vijf perfect en waren in zeer goede staat en echte aanrader en ook zeer betrouwbaar

Kerkenbos 1301

6546 BG Nijmegen