Goed product . Snel geleverd en een mooie prijs
Product dat ik heb besteld is snel verzonden en de manier waarop deze verzonden is maakte het onmogelijk dat er via de post schade aan het product zou ontstaan. ZEER tevreden over de service !!!
Spellen geleverd, maar niet zoals omschreven. Beschadigde cases en andere varianten van de games. Oplossingen moest ik veel moeite voor doen. Niet wat ik verwacht
Gekregen wat we besteld hadden. En vlot geleverd. Het weekend zat ertussen maar dat, is begrijpelijk.
Already bought 5 games and all of them came next day. Condition was perfect.
Mooie prijs voor de spellen en mocht er een spel niet werken wordt er snel een nieuw exemplaar geleverd.
Overzichtelijk website. Makkelijk bestellen. Snel geleverd. Goede kwaliteit.
Het palet kwam te laat aan en de controller was stuk de L2 knop
Voor 2e keer besteld bij Goohoo en wederom goede en snelle service. Betrouwbaar 2e hands.
Duidelijke informatie op de site. Ook mbt tot tweedehands. Snelle levering
Prima website en goed assortiment. PS4 Slim met 500 GB snel verzonden en geleverd. Netjes en compleet verpakt. Duidelijke communicatie. De kabel voor de controller was gaar. Die had ik nog wel in huis ter vervanging. Voor de rest prima en heel tevreden met mijn aankoop.
Gebruikt maar de kwaliteit van nieuw.
Ik ging hier playstation kopen en dacht dat ik een flut ding zou krijgen maar dat is zeker niet waar de playstation ziet er super goed uit en doet het geweldig ontzettend blij mee super bedankt!!!
Het is in goede kwaliteit, beetje verschil met opslag, in plaats van 1 TB kreeg ik 800GB.
Beste Pepijn, Bedankt voor het achterlaten van een review. Een deel van het geheugen op een console is doorgaans in gebruik door de systemen van de console zelf. Wij houden de benaming van de producenten aan voor onze producten. Helaas komt het dus soms voor dat een 1TB model niet de volledige 1TB heeft om spellen mee op te slaan. Wij hopen de situatie een beetje toegelicht te hebben. Mocht je hier meer over weten dan kan je ons altijd bereiken via onze site, per mail via [email protected] of telefonisch via 024-8000707 Met vriendelijke groet, GooHoo Klantenservice
Als nieuw!!! Goede service en mailcontact. Keurig verpakt.
Enorm snel geleverd en super klantenservice!!!
Een hele fijn webshop die echt moeite doet voor zijn klante! Attent en een goed uitzienden bedrijf. Ik kreeg mijn pakketje snel in huis en kreeg een mailtje als ie vertraagd was erg attent en kon ik waarderen. Al met al een top web shop en zeker een aanrader
Paketje was goed bezorgd. ik had deze nieuw besteld, maar toen ik hem kreeg was de sticker aan de onderkant al los.
Beste Karsten, Bedant voor het achterlaten van een review. Wij zijn een tweedehands webwinkel en vrijwel al onze producten zijn tweedehands. Wij hebben je bestelling teruggezocht en kunnen niet zien dat je een nieuw product bij ons hebt besteld. Mocht je de controller om deze reden toch niet willen houden dan horen wij het graag. Je had uiteraard 14 dagen zichttermijn en wij zien dat deze review precies 14 dagen na ontvangst is geplaatst. Je kan ons bereiken via onze website, per mail via [email protected] of telefonisch via 024-8000707. Wij horen graag van je. Met vriendelijke groet, Klantenservice GooHoo
Duidelijke site, makkelijk te bestellen en ondanks drukke decembermaand snelle levering.
Mijn eerste ervaring met GooPlayStation4.nl. was zonder meer positief. Duidelijke zeer overzichtelijke site. Totaal nu 4 items besteld. Snel binnen, waaronder een Play station 4 pro + controller in vrijwel smetteloze conditie, en goed werkend. Daarnaast nog enkele spellen besteld, en ook deze werken probleemloos voor een alleszins schappelijke prijs.
Op zondag game besteld, netjes op dinsdag ontvangen. Helaas werkte de playdisk niet. Snel contact opgenomen met de klantenservice, waarbij ik de volgende dag langs kon komen om de game te wisselen. Nette snelle service!
Hele goede service ondanks de drukke decembermaand
Op zondag besteld binnen 3 dagen ontvangen, Zoals vermeld, zoontje was superblij, ga er vaker bestellen.
ook met terug sturen
Kerkenbos 1301