Pluspunten
precies wat ik nodig had, voor een mooi prijsje... en de volgende dag in huis! ;-)
Pluspunten
Super gauw geleverd en het zijn zulke leuke spellen voor weinig geld en ondanks het tweedehands is is het van een zeer goede kwaliteit en zeker de moeite waard voor mij maakt het niet uit dat er geen folie omzit maar dat je het meteen kan openen ze zij. In goede staat dus ook mensen met een mindere portemonnee kunnen genieten van goede games ik heb dit aan meerdere mensen aangeraden en komz zeker nog eens langs ik had twee sportspellen voor 13 euro en dat was het zeker waard
VerbeterpuntenIk kan niets opnoemen wat anders zou kunnen heb alleen zeer goede ervaring ondervonden
Pluspunten
Zeer goede kwaliteit games, doosje onbeschadigd en CD onbekrast.
VerbeterpuntenEen aantal tweedehands games zijn goedkoper bij concurrenten. Door prijschecks te doen kan Goohoo de goedkoopste blijven.
Pluspunten
Artikel kwam snel naar voren bij zoeken. was makkelijk te bestellen en kwam de volgende dag al.
VerbeterpuntenNog geen gevonden
Pluspunten
Super levering, netjes verzorgd. Spelletjes zien eruit als nieuw.
VerbeterpuntenWebsite mag iets toegankelijker.
Pluspunten
Erg tevreden over de gamepad. Ziet er netjes uit, werkt goed en naar behoren. Dank
Pluspunten
De spellen zijn snel binnen en ze dien het ook
VerbeterpuntenIk kan niks bedenken
Pluspunten
goede gebruikte artikelen die volledig aan de verwachting voldoen.
Verbeterpuntengratis verzenden boven een bepaald bedrag.
Pluspunten
geen
Verbeterpuntenbestelling gedaan niet ontvangen. Want iemand had de post gestolen. Maar we kregen gratis weer een nieuwe top
Beste Pepijn, Na het bericht wat u had ontvangen betreffende het opgegeven adres hebben wij helaas niets meer van u vernomen. Hierdoor was er uitgegaan dat u uw bestelling alsnog had ontvangen of dat deze bij uw buren was afgeleverd. Helaas bleek dit dus niet zo. Als u had gereageerd hadden wij dit eerder voor u op kunnen lossen! Onze klantenservice heeft u een bericht gestuurd met een passende oplossing. Wij wensen u nog veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, GooHoo
Pluspunten
Heel fijn dat ik een appart onderdeel (enkel de console) van de WiiU kon kopen. De communicatie met het bedrijfwas perfect, de levering super snel en de console in perfecte staat. Een aanrader!
Pluspunten
Games niet van nieuw te onderscheiden, ik raad dit iedereen aan. Super tevreden.
Pluspunten
Snel, prima aanbod.
Pluspunten
Supersnelle levering.
Pluspunten
Ik heb een wii u besteld inclusief wat accessoires. Alles netjes verpakt en ziet er netjes uit. Werkt ook allemaal naar behoren. Ik ga hier zeker vaker een bestelling plaatsen!
Pluspunten
Nette klantenservice. Het product dat ik heb besteld, was er de volgende dag en zag er zeer net uit voor een tweedehands exemplaar.
VerbeterpuntenProducten niet alleen in Veghel, maar ook in Nijmegen beschikbaar maken.
Pluspunten
Ik had een voeding besteld voor een Wii U. Deze functioneerde na een paar dagen niet meer. 2 dagen later had ik een nieuwe in huis, defecte hoefde ik niet terug te sturen. Prima en snelle service!!
Pluspunten
Snel
VerbeterpuntenWebsite af en toe verwarrend. Ik zocht een controller voor de Wii-u maar vond het onduidelijk of deze wel of niet geschikt was. Graag vermelden dat een controller voor zowel de Wii als de Wii-u geschikt is, of niet.
Pluspunten
Echt Super dat jullie goede tweedehands spullen verkopen. De levering was supersnel!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
eenvoudig en duidelijk, snelle levering. 1x iets verkeerd geleverd, netjes omgeruild, helemaal goed dus.