Uitstekend geholpen

De bestelling werd snel verzonden. Helaas bleek er wat mis te zijn gegaan bij de drukker want de bedrukking ontbrak. Contact gehad met de klantenservice en zij hebben mij uitstekend geholpen.

Snelle levering....alleen jammer dat de naam alleen op het broekje was gedrukt en niet op het shirt

Altij snelle levering. Vriendelijk personeel

Ruime collectie, snelle levering, soms vreemde 'setjes'

De keuze is erg ruim, en vooral Hummel van goede kwaliteit tegen een leuk prijsje. Een Adidas-trainingsset gekocht, echter dit hoort helemaal niet bij elkaar: ze verschillen in materiaal en kleur. Toch gehouden want ook prima los van elkaar te dragen.

Goede kwaliteit en snelle levering

Makkelijk bestellen op de website, goede kwaliteit producten en een snelle levering. Jammer dat de waarde voor gratis verzending behoorlijk hoog is.

Kwaliteit prima

Handbal maat 3 formaat blijkt echter niet voor elk merk dezelfde standaard afmeting te zijn.

Zeer snelle levering

Snelle levering. Helaas eerste bestelling verkeerde maat besteld dus onmiddellijk geretoureerd. Deze verloopt niet zo snel. Nieuwe bestelling met juiste maat weer heel snel ontvangen.

Klantenservice kan zich geen service noemen

Als je belt met een vraag en je moet er percies een week daarna nog zelf achteraan waarmee je vervolgens nog maar een half antwoord hebt. Vervolgens weer beloven op op de hoogte gehouden te worden vis de mail maar heb na een week nog geen terugkoppeling gekregen terwijl ik nu zelf zie dat er wel aanpassingen zijn gedaan op de site... De aanbeveling heb ik ja omdat het niet anders kan om spulle te bestellen van de club.

Top balletje

Maat 00 gekocht. Mooi klein balletje om mee te beginnen met kabouter handbal. Goede snelle service

Fijne site met breed assortiment

Ook als niet handballer kan ik hier terecht voor sportkleding. Fijn en uitgebreid assortiment van merken tegen een scherpe prijs. Ook de levering is snel!

Men doet wat men beloofd.

Bestelling, netjes, compleet en snel geleverd.

geweldig

alles was correct verpakt en de bezorging was snel.

Ze hebben leuke spullen en voor iedereen wat wils omtrent handbal.

Op tijd en netjes afgeleverd

top

kwaliteit voor een betaalbare prijs

Uitstekende (web)winkel

Erg fijne winkel met topproducten. Sturen alles snel op en het is echt super eenvoudig om te retourneren. Ook erg duidelijke communicatie!

Alles prima verlopen.

Levering is volgens afspraak gegaan.

Goed!

Snel geleverd, gebruiksvriendelijke site

Goed assortiment, prima prijs en service

Meerdere paren besteld en gepast, de rest ging terug. Snel en goed afgehandeld.

Mooie afgeprijsde zaalschoen

De zaalschoen die ik zocht, was hier het beste geprijsd. En binnen 48 uur geleverd. Prima, betrouwbare site. Ook de klantenservice reageert binnen enkele uurtjes op mijn vraag, wat ook belangrijk is. Kortom, deze site beveel ik zeker aan.

Snelle levering, goeie service

Ik kocht wat handbalspullen op Handbalshop.nl en ben tevreden over de prijs/kwaliteit en de snelle levering.

snelle levering, goede spullen

De artikelen werden de volgende dag al geleverd, de beide broeken kwamen exact overeen met de bestelling en zijn van goede kwaliteit.

Producten zijn snel geleverd, inde juist maat en juiste aantallen.

Alles prima verlopen volgens afspraak!

Correcte afhandeling van bestellingen; al meermaals besteld.

ruilen

Via onze vereniging kunnen wij niet anders dan via handbalshop de teamkleding bestellen. Het logo van de vereniging komt er dan op. Dit is voor handbalshop volgens de informatie op de website en pakbon "gepersonaliseerd". Ruilen mag niet wanneer het "gepersonaliseerde" artikelen betreft. Na mijn eerdere review over bovenstaande blijkt dat wanneer er geen rugnummer en/of naam op gedrukt wordt dus slechts het verenigings logo het artikel nu wel geretourneerd mag worden. Dank aan Handbalshop.nl voor hun vlotte en keurige reactie.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over Handbalshop.nl

Handballen; jouw sport, onze specialiteit. Wij, van Handbalshop.nl, voorzien sinds 2002 iedere handballer van de handbalschoenen, handbalkleding en overige handbalartikelen die hij of zij nodig acht. Of je nu een recreatieve handballer bent of dat handbal je dagelijkse sport is. Bij de online handbalwinkel van Nederland vind je alle bekende merken in alle prijsklassen.

Over Passa Sports