Goed!

Snel geleverd, gebruiksvriendelijke site

Goed assortiment, prima prijs en service

Meerdere paren besteld en gepast, de rest ging terug. Snel en goed afgehandeld.

Mooie afgeprijsde zaalschoen

De zaalschoen die ik zocht, was hier het beste geprijsd. En binnen 48 uur geleverd. Prima, betrouwbare site. Ook de klantenservice reageert binnen enkele uurtjes op mijn vraag, wat ook belangrijk is. Kortom, deze site beveel ik zeker aan.

Snelle levering, goeie service

Ik kocht wat handbalspullen op Handbalshop.nl en ben tevreden over de prijs/kwaliteit en de snelle levering.

snelle levering, goede spullen

De artikelen werden de volgende dag al geleverd, de beide broeken kwamen exact overeen met de bestelling en zijn van goede kwaliteit.

Producten zijn snel geleverd, inde juist maat en juiste aantallen.

Alles prima verlopen volgens afspraak!

Correcte afhandeling van bestellingen; al meermaals besteld.

ruilen

Via onze vereniging kunnen wij niet anders dan via handbalshop de teamkleding bestellen. Het logo van de vereniging komt er dan op. Dit is voor handbalshop volgens de informatie op de website en pakbon "gepersonaliseerd". Ruilen mag niet wanneer het "gepersonaliseerde" artikelen betreft. Na mijn eerdere review over bovenstaande blijkt dat wanneer er geen rugnummer en/of naam op gedrukt wordt dus slechts het verenigings logo het artikel nu wel geretourneerd mag worden. Dank aan Handbalshop.nl voor hun vlotte en keurige reactie.

Super snelle levering,

Goede service en snelle levering, groot aanbod en diversiteit in producten

Altijd mooie prijs kwaliteit verhouding. Goede service, breed assortiment en leuke acties die het sporten nog leuker maken!

Goede spullen

Goede spullen leuke aanbiedingen en snelle levering

Snel geleverd erg blij mee

snelle levering, trage retourverwerking

de keuze en de kwaliteit bij de handbalshop is erg goed, de levering was snel en in orde. het pakketje kwam eerder dan de track&trace ;-) helaas moest er een artikel retour en dan duurt het ruim twee weken voor een retour verwerkt is. dat is wel jammer

Zeer snelle en correcte levering

De levering is snel en correct!

Snel geleverd.

Pakje wordt wel terug gestuurd wegens te kleine maat.

Gekochte artikelen perfect afgeleverd en zeer snel.

Optijd geleverd

Wordt prettig geholpen

Super snelle levering!

Super snelle levering en top spul!

Heel erg tevreden, klantvriendelijk en meedenkend . Hier gaan we in de toekomst wel onze handbalbenodigheden bestellen.

Goede feedbavk en simpel bestellen

Gewoon zoals het hoort. Vraag gedteld, antwoord gekregen en aansluitend besteld en alles ontvangen.

Trage verzending

In de voorwaarden staat voor 21.30 uur besteld, de volgende dag in huis. Dit klopt absoluut niet. Ik moest meer dan 1 week wachten. Na gebeld te hebben met de klantenservice om te vragen of de bestelling eerder kon komen, werd gezegd dat dit niet mogelijk. Ze wilden ook totaal geen moeite doen. Bestelling vervolgens geannuleerd. Erg slechte service en woorden op de site, die niet kloppen.

Prima site

Mooie site voor een dochter die handbalt

Uitstekende prijs snelle levering. Top

Aanbieding zijn goed.

Veel op voorraad. Beloften maakt schuld. Zij komen hun beloften na. Goede verpakking. Op tijd waarschuwing voor bezorging. Goed verzorgd.

ruime keuze, geleverd naar wens

ruime keuze, mooie kwaliteit. fijn dat je de leverdag kan kiezen. goed verpakt.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over Handbalshop.nl

Handballen; jouw sport, onze specialiteit. Wij, van Handbalshop.nl, voorzien sinds 2002 iedere handballer van de handbalschoenen, handbalkleding en overige handbalartikelen die hij of zij nodig acht. Of je nu een recreatieve handballer bent of dat handbal je dagelijkse sport is. Bij de online handbalwinkel van Nederland vind je alle bekende merken in alle prijsklassen.

Over Passa Sports