Nette shop! Overzichtelijk. Voor ieder wat wils

Al tijden bestellen we hier onze sportartikelen. Past iets niet, dan wordt dit netjes en vlot opgelost. Veel keus in soort, kleur en maat, een Fijne winkel.

Snel en goed

Goede snelle levering

Betaalbaar!

Makkelijke website, overzichtelijk, met producten voor elke beurs. Snelle levering, makkelijk terug te sturen. Betaling achteraf mogelijk. Kortom, niks op aan merken.

Goed service!

Fijne producten en goede klantenservice. Er was iets mis gegaan qua verzenden. Dit is direct opgelost dmv een avondzending te regelen en mij per e-mail hierover te informeren. Erg fijn.

Prettige webshop en een uitstekende klantenservice!

Recent een grote hoeveelheid handballen besteld. Vanaf onze kant was er wat misgegaan met het doorgeven van de bestelling en moest er het eea teruggestuurd worden. De klantenservice was gemakkelijk te bereiken en heel behulpzaam en vriendelijk! Zonder gedoe is het uiteindelijk opgelost. Heel fijn!

Snelle verzending maar ook snelle verwerking van een retour

De bestelling was snel geleverd, dagje langer maar was door postbedrijf. Retour is ook snel verwerkt. Daaruit blijkt ook de service!

Ze proberen alles op alles te zetten om je produkt op tijd te leveren. Als er iets onverhoopt toch later komt mailen ze je

Super goed en snel

Super goede service en binnen 1 dag binnen super fijne handbal kleren

Bal te hard en ei vormig

Ik bestelde een hummel handbal voor mijn dochter. De bal was veel te hard opgepompt. Toen ik er lucht uit liet merkte ik tijdens het stuiteren dat de bal eivormig is.

Super goede service

niet compleet

bestelling was niet compleet

Mooie spullen, netjes verpakt!

Hele nette en kwalitatief goede spullen. Mijn dochter is er heel blij mee.

Makkelijk en snel geleverd

Fijne shop met voldoende spullen

Goede kwaliteit

Mijn dochter is heel blij met de spullen en ik wil graag een korting want ik moet schoenen kopen.

Snelle levering voor een mooie prijs

Besteld en de volgende dag al binnen. Netjes, goed verpakt.

Handbalspullen gekocht volgende dag geleverd zoals beloofd. Top kwaliteit. Netjes ingepakt. Top bedrijf

Snelle levering, goede kwalitateit

Dit keer hebben we een handbal Select Futura V23 en volgens mij dochter (15) is het een heerlijke bal

Snel met verzending. Goede kwaliteit van handbalspullen.

Levering volgens afspraak

Bestellen gaat eenvoudig, levering volgens aangegeven levertijd.

Retour

Ik heb een pakket retour gestuurd maar nog geen mail van en ook me geld nog niet terug

Alles prima

Grote keuze, snel geleverd

Gewone shop prima, clubshop geduldig zijn

Clubshop is een ramp. Alles duurt erg lang voordat het er is. Ik doe een gewone bestelling en clubshop apart van elkaar omdat anders alles pas na 2 maanden komt. Korting gaat dan niet goed. Moet je achteraan bellen. Krijg je het terug gestort maar eerst zien... Gewone shop is prima, bestellen en bezorgen Is geen optie afterpay!

Snelle levering, prijs en kwaliteits verhouding, ik bestel al 6 jr bij ze.

Snelle levering. Goede kwaliteit

goede producten

Goede producten maar de levering duurt langer dan aangegeven op de website. Nadeel vind ik de verzendkosten en de retourkosten. Dat verhoogt de drempel om spullen te bestellen.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over Handbalshop.nl

Handballen; jouw sport, onze specialiteit. Wij, van Handbalshop.nl, voorzien sinds 2002 iedere handballer van de handbalschoenen, handbalkleding en overige handbalartikelen die hij of zij nodig acht. Of je nu een recreatieve handballer bent of dat handbal je dagelijkse sport is. Bij de online handbalwinkel van Nederland vind je alle bekende merken in alle prijsklassen.

Over Passa Sports