steeds meer op andere dingen gefocust en tegenwoordig ook retour kosten

niet meer positief, is een grote verzamel site geworden.

Gemakkelijk te bestellen, te betalen en zeer snelle levering.

Lekke bal gekregen

Bezorgde bal was lek. Moest €1,95 retourkosten betalen. Contact gezocht via de website of de bal ook zonder kosten geruild kon worden. Helaas geen reactie gekregen.

Snelle, goede levering

Dat wat we besteld hadden, binnen één dag in huis. Kledingstukken (broek en shirt) leken op de foto een andere kleur te hebben. Maar bij de vriendelijke klantenservice werd ons verteld dat dit alleen op de foto zo was en in het echt niet.

Levert niet zoals afgesproken

Er wordt gemeld dat een artikel de dag nadien geleverd wordt als er voor 22u besteld wordt. Dit is niet het geval. Levering 2 keer pas na 2 dagen. Als je iets niet kan waarmaken, moet je dit niet op de website zetten.

Zeer snelle service!

Dag na het bestellen alles al in huis. Retourneren gaat ook zeer vlot.

Goeie aankoop

Sport sokken van goede kwaliteit en fijn draag comfort .

Goede service, snelle afhandeling.

Fijne site om op te bestellen, goede service.

Goed en snel

Super service

Snelle levering, kwaliteit producten en duidelijke informatie

Goede kwaliteit, snelle levering

Goede kwaliteit, snelle levering

Geweldig!!

Alles prima verlopen.

Iedere keer top

Duidelijk en overzichtelijk website. Makkelijk in gebruik qua bestellen snelle levering.

Nog steeds tevreden mee

Altijd juiste producten en op tijd binnen.

Top service, goed geregeld

Vriendelijk

Er was iets niet goed met mijn bestelling . En toen hebben ze me geholpen en waren heel vriendelijk. Goeie ervaring daar voor dank . Mvg Melissa

Positief

Snelle service en goede producten

Snelle levering top service

Goede kwaliteit sportkleding en snelle levering.

Ik ben zeer tevreden over de bestelling. Goede pasvorm en kwaliteit. Top

Goede producten aan een eerlijke prijs, super snel geleverd.

Producten aan een eerlijke prijs. Mooie promoties. Als ik 's avonds iets bestel heb dat binnen de 2 dagen en altijd correct geleverd. Nooit fouten.

Goed product snel geleverd

Levering 48u na de bestelling dus prima. Alleen was de doos waar de schoenen ingepakt waren, beschadigd. De schoenen gelukkig niet. Ik zou een foto kunnen sturen.

Goede prijs kwaliteits verhouding Snelle levering

Geld nog niet terug ontvangen van retour zending.

Een l shirt besteld een s shirt ontvangen. Retour gezonden, maar geen geld retour ontvangen

Makkelijk bestellen

Keurig en netjes verpakt en goede kwaliteit

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over Handbalshop.nl

Handballen; jouw sport, onze specialiteit. Wij, van Handbalshop.nl, voorzien sinds 2002 iedere handballer van de handbalschoenen, handbalkleding en overige handbalartikelen die hij of zij nodig acht. Of je nu een recreatieve handballer bent of dat handbal je dagelijkse sport is. Bij de online handbalwinkel van Nederland vind je alle bekende merken in alle prijsklassen.

Over Passa Sports