Snel geleverd en goede kwaliteit!

De bestelling werd snel geleverd en alle producten waren op voorraad. Goede kwaliteit.

Heel tevreden

Mooie artikelen tegen een goede prijs. Snelle levering.

Slecht

Bestelling is ruim een week geleden geplaatst en heb nog steeds mijn spullen niet ontvangen!!

Ongelofelijk lange levertijd…

Gewoon 7 dagen wachten en nog geen producten ontvangen en geen enkel bericht dat het langer duurt. Zeer teleurstellend.

snel geleverd

Snel geleverd en product voldoet aan verwachting

Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering

Zie titel

Snel

Snel verstuurd en aangekomen

Meestal snel bezorgd en goede service als er iets is

Bestellingen worden doorgaans snel bezorgd en je krijgt goede service in het geval er iets misgaat.

Top handbal

De handbal is van goede kwaliteit en de prijs is goed.

Niet betrouwbaar

niet betrouwbaar op levertijden

Goede levering

perfect

snel geleverd perfect.

Goede levering, schoenen zitten goed

Goede producten aan een leuke prijs.

Ik heb al meerdere malen kleding, ballen , schoenen enzovoort besteld. Altijd tevreden over de producten EN wordt snel geleverd.

Prima produc,Prima service

Goede prijs/kwaliteit verhouding Snelle levering

Ruim aanbod voor scherpe prijzen

Overzichtelijke webshop, actueel aanbod. Ik zocht wel extern op welke bal maat bij welke leeftijd hoort

Schoenen gekocht, geld terug en toen dezelfde schoenen gekocht

Ik kocht een paar schoenen in de sale. Hier heb ik 10 dagen op gewacht, en toen ben ik gaan bellen. Bleken deze niet op voorraad. Hier werd ik niet over geinformeerd. Toen heb ik mijn geld terug gekregen, waarna ik opnieuw op de site exact dezelfde schoenen in exact dezelfde maat weer op beschikbaar zag staan. Opnieuw gekocht en de volgende dag binnen. Het is uiteindelijk goed gekomen. Hier gaat iets fout. De schoenen zijn wel fijn by the way, dus bedankt voor het toch leveren hiervan! En ook bedankt voor de goede service naderhand.

mooie bal, snelle levering

De handbal kwam de dag na bestelling. Mooie bal, niet iedereen heeft deze.

Snelle en goede levering

Na een vlotte bestelling heb ik het product snel geleverd gekregen. Ook de kwaliteit is goed.

Keuze en voorraad ruim voldoende , verzenden en communicatie matig

Keuze was goed en snel gevonden wat we zochten echter de communicatie over de verzending was minimaal , zelf moeten bellen en er bleek iets misgegaan te zijn met verzending met DHL met reden dat dit net een nieuwe transporteur is voor Handbalshop. Ik moets zelf bij afhaalpunt gaan zien of mijn bestelling wel of niet was aangekomen. Ik hoop dat dit verbeter

Snelle service!

Snelle service!

nee

ik heb t terig gestuurd maar geen geld of mails terug?

Prima, alles op tijd en juist geleverd.

Prima site, veel keuze, levering op tijd en compleet.

Altijd goed

We bestellen al jaren onze spulen hier en nog nooit problemen gehad.!

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over Handbalshop.nl

Handballen; jouw sport, onze specialiteit. Wij, van Handbalshop.nl, voorzien sinds 2002 iedere handballer van de handbalschoenen, handbalkleding en overige handbalartikelen die hij of zij nodig acht. Of je nu een recreatieve handballer bent of dat handbal je dagelijkse sport is. Bij de online handbalwinkel van Nederland vind je alle bekende merken in alle prijsklassen.

Over Passa Sports