Snelle levering en bal kwaliteit erg goed

Perfect!

Niets aan toe te voegen! Top.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Top schoen voor een mooie prijs

Fijne en goed zittende zaalschoen. Makkelijk besteld en snel bezorgd. TOP

Fijne service en snelle levering

Ik heb de levering snel ontvangen, alleen voor mijn gevoel is het assortiment kleiner dan voorgaande jaren.

Slechte lever service

Nu na 1,5 nog steeds m'n pakket niet binnen. Medewerker al 3x gesproken en hij gaf aan dat ze de bestelling met spoed gingen behandelen maar dus nog steeds niet binnen. De bestelling kan ook niet meer geannuleerd worden omdat hij al wel bij een orderpiker staat, maar er gebeurt dus niks..

Ik heb nog steeds niks ontvangen

Het zou maandag geleverd worden maar ik heb helaas nog niks mogen ontvangen

Goede producten, later geleverd

Fijn dat er zoveel keuze is. Jammer dat op de website uitgebreid de belofte wordt gemaakt: voor 22:00 uur besteld, morgen in huis. Dit bleek niet zo te zijn. De klantenservice gaf telefonisch aan 'dat door drukte de levering langer kan duren'. Dit vind ik gek als je iets anders belooft. Wel tevreden over retourproces en de producten.

Goed!!!

Ik werd goed geholpen en mijn bestelling kwam op tijd!!!

Snelle levering, super tevreden!

Slecht

Kreeg mijn pakketje aan, verkeerde schoenen, wel een goede pakbon, telefonisch contact gehad geen probleem zeiden ze, stuur maar terug en wij sturen vandaag nog de juiste schoenen, nu een aantal dagen verder tot op heden nog steeds niks meer gehoord en ook niet de juiste schoenen.

Snelle levering en product zoals verwacht

Snelle levering en product zoals verwacht

Goede service!!

Geen opmerkingen

Super shop!

Het ging snel en gemakkelijk. En super snel me bestelling binnengekregen.

Heerlijke bal die ik net op tijd had voor mijn eerste training.

Snelle levering en maat en kwaliteit zoals beloofd.

Snelle levering en goede klantenservice

Goede ervaring

Prima spullen en snelle levering.

Producten zijn perfect inorde en binnen de 48u geleverd. Top!

Top shop

Goed en snel

Goede levering alles perfect gegaan.

Als er iets niet goed gaat lossen super goed op!

Bijna altijd gaan bestellingen goed. 1x ontbrak een sportlegging. Hebben deze later na gestuurd.

Aanraden

Super snel bezorgd

Goedemorgen en snelle levering en goede service als je iets retour wil sturen

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over Handbalshop.nl

Handballen; jouw sport, onze specialiteit. Wij, van Handbalshop.nl, voorzien sinds 2002 iedere handballer van de handbalschoenen, handbalkleding en overige handbalartikelen die hij of zij nodig acht. Of je nu een recreatieve handballer bent of dat handbal je dagelijkse sport is. Bij de online handbalwinkel van Nederland vind je alle bekende merken in alle prijsklassen.

Over Passa Sports