Waardeloos

3 keer een bal besteld en 3x slechte kwaliteit bal gekregen. Vaak gewoon geen ronde ballen binnen gekregen. Ook heb ik 2 ballen terug gestuurd en nog nooit een reactie binnen gekregen of geld terug

Goede en snelle service

Top webshop

Goede producten snelle levering

Bestel al langer en vaker bij deze shop. Nog nooit problemen nog nooit een klacht gehad

Breed assortiment

Koop regelmatig bij handbalshop, breed assortiment, leuke aanbiedingen, snelle levering.

er staat op de site dat er voor 22:00 besteld is morgen in huis helaas geld dit niet voor donderdag

Goede producten en prijzen zeer aan te raden

Veel keuze

Prima en snelle levering

Goede kwaliteit

Goede keus

Snelle, keurige verzending en levering

Snel en netjes geleverd

Alles netjes geleverd en op de hoogte gehouden

Top site

Goed overzicht kwaliteit is goed

ruime keuze en snel geleverd

Ruime keuze aan handbalspullen. De levering is snel en conform het tijdspad wat van te voren is aangegeven. Handbalshop is niet met alle spullen de goedkoopste, maar wel betrouwbaar.

Goede en snelle service

Ik ben erg blij met mijn nieuwe handbalschoenen

Goede service, snelle verzending.

Snelle levering van goede producten!

Overzichtelijke site, goede volledige keuze, snelle levering. Prima dus.

Hier word ik Blij van.

Snelle levering, goede service!!!

Aanrader

Ruim assortiment, goede prijzen, snelle levering, ook snelle afhandeling bij retour sturen.

Nog niets binnen

Heb zondag besteld en stond dat alles op voorraad was en dan voor 1700 besteld volgende dag in huis! Nu woensdag en nog niets helaas! Dus hopelijk voor het weekend nog.. Groetjes

Goed en snel

Zoals gebruikelijk super

Snelle levering en topkwaliteit spullen! zeer tevreden

Supersnelle levering

Supersnelle levering

Prima spullen voor een uitstekende prijs

Veel keus en supersnel geleverd

Groot assortiment, goede service

Super snel bezorgd

Snelle bezorging. Goed aangekomen. Goede kwaliteit.

Super snel geleverd en duidelijke site.

De bestelde kniebeschermers zijn top.

Heel tevreden

Alles wat ik nodig heb is er op voorraad en wordt snel geleverd

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over Handbalshop.nl

Handballen; jouw sport, onze specialiteit. Wij, van Handbalshop.nl, voorzien sinds 2002 iedere handballer van de handbalschoenen, handbalkleding en overige handbalartikelen die hij of zij nodig acht. Of je nu een recreatieve handballer bent of dat handbal je dagelijkse sport is. Bij de online handbalwinkel van Nederland vind je alle bekende merken in alle prijsklassen.

Over Passa Sports