Alles goed

snel en volledig geleverd

Snelle levering en scherp geprijsd!

Goede artikelen, snel geleverd en prima prijs-kwaliteitverhouding

Snel en goed!

Goede website, snelle levering, goede kwaliteit.

heerlijke site om te kijken, hebben van alles

top

super service

Wij bestellen alles via de handbalshop, ze hebben hele snelle levering en als een keer wat niet leverbaar is dan lossen ze het netjes op. Goede producten, leuk assortiment en goede service.

Goede service, stevig verpakt

Wij bestellen altijd onze handbalspullen bij deze webshop. De website is overzichtelijk en werkt prettig met bestellen. Levering de volgende dag is bij ons niet maar dat ligt misschien ook aan de bezorger. De bestelde ballen waren veelste hard en mochten terug gestuurd worden. Toen moesten wij wel lang wachten tot de nieuwe werden opgestuurd maar na contact te hebben gehad met de vriendelijke klanten services werd dit direct opgepakt. Jammer is wel dat er voorheen regelmatig een persoonlijk berichtje bij zat met een leuke korting voor je volgende bestelling en dat is nu niet meer.

Fijn dat je hier al je handbalspullen kan vinden en bestellen met snelle levering!

Veel informatie op de website en een snelle levering met een goede prijs.

3 keer bij handbalshop besteld ,alle 3 die levering was snel,en klanten service zijn snel te bereiken,

Snel

De bezorging was snel maar ik had het verkeerde adres ingevoerd waardoor het pakketje terug is gegaan. Ik heb hiervan nog geen mail of geld terug ontvangen

Duidelijke website en keurig geleverd

Absoluut perfect

Na een foutje gebeld en het werd per direct opgelost. Al voor ik de schoenen retour had gestuurd werden de nieuwe al op gestuurd. Top service en vriendelijk

Snelle levering. Netjes verpakt. Top van jullie

Goede webshop

Een top communicatie. Je word netjes geholpen door de klantenservice. Snelle levering. Mocht iets niet bevallen kun het netjes retourneren en binnen korte tijd je geld weer terug ontvangen. Super ga zo door.

Snelle levering ruime keus!

Snel geleverd makkelijk bestellen. Top site.

Super snel bezorgd!

Top verzorgd en bezorgd.

Goede snelle levering. Klantvriendelijk

Goede site, snelle levering, klantgericht

Goeie service

Snelle levering duidelijke info kwa levering.

Eenvoudige site, snelle levering

Door de eenvoudige, gebruiksvriendelijke site kan je snel bestellen. De levering gebeurde evens super vlot!

snel en goed

Snel en goed

Super winkel kan altijd alles vinden voor de handbal

Altijd alles snel binnen.

Bestellen ging snel en makkelijk, bezorging was de volgende dag!

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over Handbalshop.nl

Handballen; jouw sport, onze specialiteit. Wij, van Handbalshop.nl, voorzien sinds 2002 iedere handballer van de handbalschoenen, handbalkleding en overige handbalartikelen die hij of zij nodig acht. Of je nu een recreatieve handballer bent of dat handbal je dagelijkse sport is. Bij de online handbalwinkel van Nederland vind je alle bekende merken in alle prijsklassen.

Over Passa Sports