Prima shop, ruime keuze.

Snelle verzending

Goede kwaliteit

Ik moest meerdere dingen hebben van het zelfde artikel alleen kon dit niet dus moest alles apart aanklikken misschien handig om er een tellertje naast te zetten

Hele snelle service en goede kwaliteit

Op zondag besteld en op maandag hadden we de nieuwe handbalbal binnen.

Goed geregeld

Levering snel en compleet. Ruime keuze en ook voorradig.

Snelle levering en alles te volgen via track & trace

Gebruiksvriendelijke site met duidelijke productomschrijving. Eenmaal besteld al snel een bevestiging en ook de track & trace volgt snel waardoor je het pakket direct kan volgen. Snelle levering ook.

Retouren

Ik kan mijn bestelling niet retouren! Ik zou heel graag zien dat dit wordt opgelost

Zeer prettig en snelle levering

Fijne en duidelijke site, snel besteld en geleverd. Materiaal zit heerlijk

Uitstekende service

1 artikel was niet meegeleverd en stond ook niet op nalevering. Met één kort telefoontje van nog geen 5 minuten was alles geregeld. En het nageleverde artikel de dag erna in huis.

Matig

Ik heb 4 dagen geleden een retourzending aangemeld en nog niets gehoord.

Bestelling was lekker optijd

Supersnelle levering

Hele ruime keus, veel maten voorradig, en hele snelle levering (volgende dag in huis) ... nog nooit teleurgesteld.

Snelle en goede levering, goed ingepakt en alles klopte.

Super snelle levering, mooi product!

Super snelle levering, mooi product!

Snel

Binnen 24 uur ballen ontvangen

Fijne webshop

Makkelijk te bestellen en snel in huis!

Snel geleverd en goede kwaliteit!

Gewoon goed en niet duurder als ergens anders. Snelle levering en kwaliteit!

Op zondag besteld en dinsdag al geleverd!! Echt heel blij mee en mijn dochter ook die met haar nieuwe sportkleding!!

Handbal besteld, snelle leverin en opgepompte bal.

Super goed en netjes verpakt

Super goede en snelle service!!

Levertijd onjuist

Het zal door de drukte komen maar er stond voor 17.00 uur besteld, morgen in huis. We zijn nu al 2 dagen verder en heb nog niks ontvangen, ook geen post NL tracking dus het zal nog even duren. Verder wel altijd tevreden over het materiaal.

Duidelijke website

Via de duidelijke website, vind je gemakkelijk de producten die je zoekt. Prijs-/kwaliteit is prima. Ook assortiment is ruim. Bestellingen worden snel geleverd. Kortom, erg tevreden.

Snelle levering goed spul

Duidelijke communicatie en service

De communicatie was duidelijk en de service was goed

makkelijk en snel geleverd

makkelijk te bestellen op de site en snel geleverd aan huis.

Goede kwaliteit

De sokken en shirt die ik heb besteld zijn van goede kwaliteit. Met 2 dagen in huis. Maar kreeg een vergoeding omdat het niet in 1 dag was. Heel netjes.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over Handbalshop.nl

Handballen; jouw sport, onze specialiteit. Wij, van Handbalshop.nl, voorzien sinds 2002 iedere handballer van de handbalschoenen, handbalkleding en overige handbalartikelen die hij of zij nodig acht. Of je nu een recreatieve handballer bent of dat handbal je dagelijkse sport is. Bij de online handbalwinkel van Nederland vind je alle bekende merken in alle prijsklassen.

Over Passa Sports