Alles goed geregeld

Alles duidelijk Alles goed geregeld Levering volgens afspraak

Snelle levering, geen gebruik hoeven maken klantenservice, product lijkt goed — nog niet gebruikt.

De levering was goed en snel — jammer dat PostNL het zo vroeg bezorgde, maar daar kunnen jullie denk ik niks aan doen; misschien DHL ofzo gebruiken; misschien doen die het later op de dag? —, van de klantenservice heb ik — gelukkig — geen gebruik hoeven maken en het product dat ik heb ontvangen lijkt goed te zijn — ik heb het nog niet gebruikt.

Prettige ervaring, snelle levering, fijne winkel.

Prettige ervaring, bestelling werd snel geleverd. Retour ging in eerste instantie fout (retourbon was niet te openen) maar na telefonisch contact met klantenservice goed opgelost.

Snelle levering, mooie spullen

Snelle service, ruim aanbod. Scherpe prijs

Snelle service, ruim aanbod en een scherpe prijs.

Toppie!

Snelle levering!!

Goede en snelle service. Altijd fijne en snelle reactie bij vragen via de mail.

Snelle afhandeling aan scherpe prijs

de handbal werd aan een scherpe prijs aangeboden. Bestelling & betaling ging heel vlot en de bestelling werd binnen de 2 dagen geleverd

alles weer goed en snel geregeld

alles weer goed en snel geregeld

Heel snelle levering en heel goei producten!

Mooie bal voor mijn kleindochter

Snel en vlot

Voldoende keuze op de site, eens de keuze gemaakt, verloopt de betaling. Eens de betaling is gebeurd, ontvang je snel je goederen

Sterke prijzen en perfecte service en levering

Sterke prijzen en perfecte service en levering.

Snelle levering goede prijzen

Snel

Zaterdag besteld , en maandag al geleverd , maar helaas mijn franse bully heeft hem alweer gesloopt !!!

Snelle afhandeling

Prima artikelen, let op de prijs, zowel positief als negatief.

Vlot om te bestellen, snel en correct geleverd

Vlot

goede service snelle levering

goede service snelle levering en goed materiaal

Snelle levering en vriendelijke klantenservice!

Snelle levering, prima prijs kwaliteit

Overzichtelijke website, omruilservice is erg fijn.

Zoals ik al zei klasse goede service en kwaliteit.

Om 17 u besteld en de andere dag om 15u op 'n afhaaladres bezorgd. Keurig netjes vlg. wens.Klasse****

Mooi handbalshirt en mooie opdruk en snelle levering! Top!

Altijd top

Snelle levering, als er iets geruild moet worden gaat ook altijd snel. Met 3 handballers in huis een topwinkel.

Goeie spullen voor een redelijke prijs

Eindelijk eens een webshop waar je voor een betaalbare prijs goede kwaliteit sportkleding kan kopen.

Top product en zeer snelle levering

Duidelijke site met goeie omschrijvingen

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over Handbalshop.nl

Handballen; jouw sport, onze specialiteit. Wij, van Handbalshop.nl, voorzien sinds 2002 iedere handballer van de handbalschoenen, handbalkleding en overige handbalartikelen die hij of zij nodig acht. Of je nu een recreatieve handballer bent of dat handbal je dagelijkse sport is. Bij de online handbalwinkel van Nederland vind je alle bekende merken in alle prijsklassen.

Over Passa Sports