Goed product en snelle levering!

Overzichtelijke site, gemakkelijk bestellen. Zeer snelle levering. Product zoals omschreven

Ben er erg blij mee.

Duidelijke website, groot assortiment, snelle bezorging

Duidelijke website, groot assortiment, snelle bezorging

Alles snel geregeld

Correct geholpen

Slechte omschrijving

Voor de aanschaf van een eerste bal moest ik op 2 dingen letten. Maat 0 en geen schuimbal. Bij 1 type stond schuim dus zal de rest lucht zijn. (Slecht dat hier geen selectie op gemaakt kan worden). 2 ballen besteld in verschillende kleur, zelfde type. Krijg ik 2 schuim ballen in 2 grootes. Waarbij de grotere ook nog, nog zachter is dan de iets kleinere. Online een bal uitzoeken heeft een duidelijke omschrijving nodig anders krijg je niet wat je zoekt.

Snelle levering.

Click, bestel, betaal en bezorgen. Alles is een mum van tijd.

Goede kwalileit en snelle levering

Goede en snelle levering. En een beste prijs.

Goede service snelle levering

Snelle levering, goede kwaliteit, prima service

Gemakkelijk bestellen

Ballenmaat voorraad of keus, is niet duidelijk aangegeven. Dit geldt voor de handballen.

Goede shop

Mijn producten waren goed verpakt en werden binnen een dag geleverd!

Altijd snelle levering

Goede service en snelle levering. Vriendelijke mensen.

Slecht een geheel verkeerde bal ontvangen. ANDER merk, kleur en maat.

We hebben de bal direct teruggestuurd volgen post no is deze de volgende dag ontvangen. Na een week gebeld maar dit was te vroeg aldus de klanten service. Later een mail gestuurd ook zonder enig defect.

Goede webshop voor handbalspullen

Ik heb al vaker hier besteld. Fijne en brede collectie, goede kwaliteit spullen. Levering is snel en communicatie is goed

Heel veel achterstand bij het omruilen.

Jasje besteld maar toch te smal, terug gestuurd om te ruilen. Na 2 weken nog geen bericht van ontvangst. Gebeld maar ze hebben een achterstand...

Niet meedenkend

Sandsocks gekocht die niet naar verwachting voldoen. Het bedrijf is niet oplossingsgericht, zegt dat het niet hun probleem is en dat ik ze gewoon moet houden. Ik had graag anders gezien, ik hoef mijn geld ook niet terug maar iets van retourneren voor een ander artikel zou wel een goede oplossing zijn. De sandsocks zijn niet warm, eerder maken ze je voeten kouder omdat ze vochtig worden en dan de kou erin blijft zitten. Zeer ontevreden over het niet mee denken met de klant, volgende keer bestel ik ergens anders.

Mooi product

Mooie broek, levering liet even op zich wachten en verzending was beetje warrig maar alles is goed gekomen.

Keurige service.

Handbal gekocht, helaas zat de verkeerde maat in het zakje. Na telefonische kontakt de volgende dag de goede maat al in huis. Sokken waren helemaal prima.

Ik werd vriendelijk te woord gestaan. Had een vraag over lange levertijd en eventuele alternatieven. In overleg kon bestelling geannuleerd worden en kreeg ik binnen enkele dagen mijn geld teruggestort op mijn rekening.

Veel keus en snelle levering

Al vele bestellingen gedaan, structureel goed. Ook retouren worden netjes afgehandeld.

Levert wat ze bieden

Kwaliteit, zorg en snelheid. Achteraf betalen geen probleem. Gewoon prima!

Mooi shirt. Let wel dat hij erg getailleerd is. Ik heb normaal een XL van de hummel Shirts nu voor de zekerheid een XXL genomen en deze zit ook strak. Maar niet vervelend strak. De juiste elasticiteit zit erin

Snelle levering, prijs en kwaliteitverhouding is goed. Brede assortiment.

Mooi shirt

Netjes gedrukt en nog al in een overdreven grote doos verpakt

Blij met mijn shirt. Maattabel klopt niet helemaal, shirt is erg ruim (uni shirt) Omdat ik shirt bedrukt heb kon hij niet terug gestuurd worden maar wel blij dat ik nu een officieel shirt heb.

Te groot

De t-shirts waren groteren dan verwacht.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over Handbalshop.nl

Handballen; jouw sport, onze specialiteit. Wij, van Handbalshop.nl, voorzien sinds 2002 iedere handballer van de handbalschoenen, handbalkleding en overige handbalartikelen die hij of zij nodig acht. Of je nu een recreatieve handballer bent of dat handbal je dagelijkse sport is. Bij de online handbalwinkel van Nederland vind je alle bekende merken in alle prijsklassen.

Over Passa Sports