top service zoals altijd

zoals gewend van handbalshop snelle service, goede klantvriendelijkheid en niets dan positief

Snelle levering net goede service

Altijd snelle levering en snelle vriendelijke reacties bij vragen!

Snelle levering Vriendelijke klantenservice

Snelle levering en goed telefonisch bereikbaar!

Nadat ik de bestelling had geplaatst had ik een vraag over de bedrukking. Ik werd snel en heel klantvriendelijk te woord gestaan. Mijn pakket werd vervolgens snel geleverd.

altijd super snelle levering tegen scherpe prijs.

altijd super snelle levering tegen scherpe prijs.

Prima product!

Prijs/kwaliteit is oké. Maatvoering klopt!

Gewoon enorm tevreden keer op keer

Netjes verpakt, snel verzonden

De bestelde schoenen zaten goed verpakt en waren snel verzonden. De pasvorm en maat waren ook goed.

Doen wat ze beloven

Super makkelijk bestellen en inderdaad binnen 2 dagen geleverd. Super!!!!!

Levering prima

5 tot 10 dagen bezorgtihd vind ik vrij lang

mijn ervaring is prima

Mijn ervaring is prima, altijd het bestelde thuis ontvangen. Het lastige is dat ik wel mijn emailadres invul maar geen mails ontvang van de bestelling.

Goede en snelle service

Goede kwaliteit. De bal werd een dag later al bezorgd.

Product snel geleverd

Snelle levering en product voldoet aan de verwachting.

Fijne shop

Koop al jaren mijn spullen bij Handbalshop.nl. Zelfs nu er niet gehandbald wordt hebben ze me kunnen helpen aan een fijne trainingsbroek!

Mooie site met goede kwaliteit kleding

Heb al meerdere malen, handbal kleding hier besteld. Goede prijs kwaliteit verhouding!

Mooie handbalschoenen, snelle levering

Snelle levering van mooi product

Goede (klanten-)service

Goede (klanten-)service

Ruime keuze

Ruime keuze, duidelijke site en zeer snelle levering

Gewoon top!

Mijn ervaring met de handbalshop is al jaren goed.. Bestellen/service/bezorgen/assortiment... alles! De laatste keer salming sokken gekocht, hele fijne sokken.... draag ze graag!

Wisselen

Product was prima. Alleen mijn maat was te klein. Prima service bij het behandelen van een klacht over het omwisselen. Dus mogelijkheid om gesprek aan te gaan als product niet bevalt.

Uitmuntend

Door de slechte weersomstandigheden toch netjes op tijd afgeleverd. Hulde!!

Prima en snelle service.

Snelle levering van goede kwaliteit!

Mijn bestelling plaatste ik eind van de middag en ik kreeg het de volgende dag al gauw in huis! Plus ik vind de kwaliteit van de producten erg goed.

Snelle levering en product naar verwachting

Prima snelle levering

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over Handbalshop.nl

Handballen; jouw sport, onze specialiteit. Wij, van Handbalshop.nl, voorzien sinds 2002 iedere handballer van de handbalschoenen, handbalkleding en overige handbalartikelen die hij of zij nodig acht. Of je nu een recreatieve handballer bent of dat handbal je dagelijkse sport is. Bij de online handbalwinkel van Nederland vind je alle bekende merken in alle prijsklassen.

Over Passa Sports