Goede service kwaliteit en belofte om de zending

Zending op tijd geleverd en goede kwaliteit kleding

Goede levering mooie schoenen

Goede producten snelle levering

Levering is conform afspraak.

Vlekkeloze service en bezorging

Ruime keuze, snelle levering, goede service!

De schoenen zijn van mooie kwaliteit en een goede service

Alles naar wens

Snel en netjes geleverd.

Kwaliteit zoals ik gewend ben.

Snel,netjes verpakt,beschrijving klopt.

Niet aangekomen

Ik heb een bestelling gedaan, maar nog altijd niet aangekomen. Contact opgenomen met support , maar tot op heden geen reactie of bestelling.

Super goed geregeld.

Makkelijk bestellen, betalen en levering zeer snel

Ze hebben ons goed geholpen met nieuwe handbalschoenen

De vrouw aan de telefoon heeft ons goed geadviseerd.marit is heel tevreden met haar nieuwe schoenen. Ze geven meer steun en zorgen er voor dat ze hoger kan springen en sneller kan draaien.

Prima sportschoenen gekocht. Met advies om iets grotere maat te nemen ivm klein uitvallende schoen. Fijn dat dit advies benoemd werd bij het artikel. Ik heb nu goed zittende sportschoenen en ben er heel blij mee!

Snelle, correcte levering

Prima shop

Bestelling geleverd zoals afgesproken.

Ik heb een bal besteld om kado te geven voor 5 december. Daar kan ik geen beoordeling voor geven. Ik ben tevreden over de afhandeling en bezorging van de bestelling.

Het is een goede shop.

Ok

Ok

Topkwaliteit voor een leuke prijs!

2 trainingssetjes voor de handbal voor mijn zoon besteld met naam en nummer en als verrassing zat er nog korting op. Mooi verjaardagscadeau voor opa om aan hem te geven.

Gemakkelijk bestellen, snelle levering, prima kwaliteit en veel keuze

Goede service en kwaliteit

Bestel regelmatig, altijd snelle levering en goede kwaliteit

Ik had knie bescherming bestelt en ze kwamen binnen een dag

Het was echt snel aangekomen en ze zijn heel goed voor wedstrijden en ze zijn wel zacht ik kon erop rekenen dat voor de training kwam dus goed gedaan !

Zeer goede webwinkel

Overzichtelijk website en snelle levering!

Niet aangekomen

Het is nog steeds niet aangekomen.

Korte bon die niet online kan

Onlangs bestelde ik 2 bonnen van 75 euro. Spijtig genoeg konden deze niet via mail dus was het een fysieke bon die ik via de post moest ontvangen. Deze zijn amper geldig tot eind December dit jaar. Dus 150 die gespendeerd moet worden binnen de 2 maand....

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over Handbalshop.nl

Handballen; jouw sport, onze specialiteit. Wij, van Handbalshop.nl, voorzien sinds 2002 iedere handballer van de handbalschoenen, handbalkleding en overige handbalartikelen die hij of zij nodig acht. Of je nu een recreatieve handballer bent of dat handbal je dagelijkse sport is. Bij de online handbalwinkel van Nederland vind je alle bekende merken in alle prijsklassen.

Over Passa Sports