Filtre

Prima spullen.

Super aanbod, prettige website, snelle levering van mijn bestelde hardloopschoenen

Snelle service en correcte omschrijving van aanbod

Voor het eerst loopschoenen online besteld nadat ik al jarenlang naar een gespecialiseerde zaak ga om loopschoenen. Omdat ik intussen al weet welk merk, type, etc me ligt heb ik aandachtig gezocht en omschrijvingen gelezen, de bijgevoegde maattabel gevolgd en zo trail schoenen besteld en perfect resultaat. Goed aan de voet, goed om te lopen en snel alle items ontvangen in een nette verpakking!

Een week geleden besteld en nog steeds niet binnen…

Inmiddels eenweek geleden bestelde ik sportkleding voor mijn zoon, een flinke bestelling van ca 200 euro. Bedoeld als Sinterklaas cadeau. Maar dat hebben we gisteren dus gevierd zonder zijn cadeau… hij was wel teleurgesteld, maar ik kan het geld helaas maar 1x uitgeven. Het is een echt wintercadeau; lampjes en thermokleding voor hardlopen, hij heeft een wedstrijd in januari. Ik heb zo’n spijt dat ik het hier gekocht heb. Mensen doe het niet!! Op mijn mijn mail aan de klantenservice wanneer ik het kon verwachten, kreeg ik een standaard mail terug, dat deze service onbemand was, maar dat er over een paar dagen contact zou worden opgenomen. Tot vandaag de dag geen pakje en geen reactie. We maakte een Sinterklaas gedicht over ‘runninghelaas’ ipv runningdirect….

Helaas niks ontvangen

Vorige week bestelling gedaan. Dag er naar keurig track via mail, hij zou ‘s avonds bezorg worden. ‘s avonds melding van vertraging. Helaas tot op heden 5 dagen later nog niks in huis! Zaterdag melding gedaan. Ik moest nog maar even wachten. Nu geen reactie meer. Snap de drukte qua de feestdagen. Maar zijn nu week verder

Perfect! Hele snelle en nette verzending

Bestellen bij runningdirect is altijd een plezier. De producten en prijzen zijn, voor mij als hardloper en trailrunner, perfect en de service/verzending van runningdirect is super snel en netjes. Bedankt

Alles verliep vlot en snel

10/10

goede spullen en service

goed spul netjes afgeleverd

Topshop

Overzichtelijke website, concurrerende prijzen, snelle en correcte levering, een aanrader.

Uitstekende service

's Avonds besteld en reeds de volgende dag (getracht) te leveren. Vrienden van DHL hebben schijnbaar om 22.57 uur getracht te leveren... en daarna gaat het retour afzender. Direct gebeld met Runningdirect en nieuwe verzending gemaakt, leveringspoging idem. Gebeld en nogmaals verzonden, nu als daglevering. Eind goed, al goed. Pluim voor de klantenservice!

Mooie schoenen, aantrekkelijk geprijsd

Hoewel ik tevreden ben over het aanbod, heb ik de bestelde schoenen wel teruggestuurd. Mijn voeten hebben een bijzondere schoen nodig en daarvoor is een online aankoop niet handig. Super fijn dat de retour nering zo snel en netjes is afgehandeld.

snelle service

Mooie schoen snel geleverd en scherpe prijs

Snel en betrouwbaar

Ruim assortiment, snelle levering.

geweldige snelle levering van perfecte schoenen!

snelle levering beste prijs van overal on line goede beschrijving van schoenen op website

Nog steeds wachten op de bestelling.

Het is even wachten op je artikelen. Ik hoop dat het nog komt.

I didnt received my order

PostNL I received my shoes. It's not the case. They said on saturday they would come --> they didn't My tracking order say then delivered my package on Monday (I was working). But (i) there is nothing in my hall, (ii)my neighbors didn't received it and (iii) there is no paper telling me where I can find it

Rapides et efficaces

Même pendant le black Friday, les délais de livraison ont été très courts. J'ai déjà passé plusieurs commandes. Je n'ai jamais eu de problème avec eux

Geen antwoord van customer service

Product te klein , geen antwoord , geen terugbetaling, ik wacht nog steeds…

Ik wacht nog steeds

Nog steeds niks ontvangen en geen reactie op mijn mail

Tevreden

Top service, snel delivery. Makkelijk retourneren Ik ben heel blij mee.

Alles vlot

Inderdaad zoals beschreven op de site, de dag zelf verzonden en de volgende dag gehad. Product was zoals verwacht tip top in orde.

Goede en vriendelijke klantenservice

Vriendelijke klantenservice die hun afspraken nakomen.

Groot assortiment, Interessante aanbiedingen en krankzinnig snelle bezorging

Ik denk dat de mensen bij Running Direct op dezelfde schoenen lopen, die ik zojuist heb gekocht. Zelfs de bestelling die ik op zondag had gedaan was binnen 24 uur thuis bezorgd. Hoeft van mij eerlijk gezegd niet. Hardloop schoenen zijn nu niet echt de artikelen die je stante pede nodig hebt. Dus van mij mogen jullie de mensen op zondag wel rust geven :)

Uitstekende service, super snelle levering.

Mijn bestelling was snel geplaatst en snel geleverd. Diverse hardloopschoenen besteld en allen keurig op tijd aangekomen.

Loopt lekker

Duidelijke shop, mooi assortiment, dag na bestelling geleverd.

14 Gantelstraat

Waalwijk 5145 PH