Snelle levering, voor 22:00 besteld volgende dag binnen

Juiste schoenen geleverd en de volgende dag binnen. Rond 21:30 besteld de dag ervoor.

Scherpe prijs en vlotte bezorging

En paar Asics hardloopschoenen besteld voor een scherpe prijs. De volgende dag waren ze binnen. Netjes verpakt, fijne schoenen.

Snelle, goede levering

Ik bestelde rond 17.30 uur en de volgende dag was de bestelling om 14 uur al binnen. Goed proces en duidelijke communicatie. Doordat ik een product kocht met grote korting was de prijs ook nog eens heel fijn.

RunningDirect en DHL een slechte combinatie

De bezorger is verhinderd, er wordt een nieuwe planning gemaakt. Het pakje is beschadigd en gaat terug naar de leverancier. Dat soort DHL meldingen. Ik wacht nu een week maar heb nog steeds geen hardloop schoenen.

Duidelijke product omschrijving, overzichtelijke site en snelle levering!

Best price! Easy ordering! Quick delivery!

Slechte bezorging en opvolging klantenservice

DHL bezorger heeft het pakket ergens in de straat afgeleverd zonder vermelding van welk huisnr. Oplossing van de klantenservice is om zelf maar overal maar te gaan aanbellen en navragen of het pakketje is aangenomen.

Top service en goede prijzen

niets ontvangen

na week nog niks

Mijn pakket is in een ander service point beland

ik heb een pakket besteld naar een DHL service point. Nu is het heel ergens anders naartoe gestuurd en kan ik het niet ophalen (te ver weg). Logica ver te zoeken. Zou fijn zijn als spullen geleverd worden bij het adres dat ingevoerd wordt.

Mooie sportlegging - snel geleverd

Sportlegging voor mijn dochter had ik de volgende middag al in huis, en ze is er erg blij mee.

Goeie prijs en supersnelle levering

Mijn schoenen voor de laagste prijs gevonden en de volgende dag al geleverd terwijl ik op zondag bestelde. Superservice!

Altijd goede service en de communicatie via wats app is ook super handig!ook altijd mooie korting op loopschoenen .

Snelle levering en goede prijs

Snel geleverd tegen een goede prijs.

Goede en snelle levering

Mooie hardloopschoenen. Snel geleverd. Prima service. Kom hier zeker nog is terug.

Goeie deal!

Mooie schoen voor een mooie prijs!

Alles vlekkeloos

Alles prima en soepel verlopen.

Top service, mooie schoenen erg blij mee

Snelle levering van bestelde schoenen. Kwam er na de levering achter dat de binnenzool vast gelijmd zit: maar zitten toch erg goed

Gebruikte sokken ontvangen

Meerdere sokken besteld van Falke. 1 paar zat niet meer in de oorspronkelijke verpakking, maar halfbakken. Omdat de rest wel in het origineel zaten, viel dit direct op. Ook zat er op die sokken een vlek en waren die gedragen, de hak was namelijk iets opgezet. Hierover contact gehad en moest foto's mailen per email. Op basis van de foto's konden ze geen uitspraak doen of ze dit wouden omruilen. Natuurlijk zullen de sokken gewoon "functioneren" en daarom geen garantiekwestie maar het is geen fijn idee dat de sokken (mogelijk) gedragen zijn door een ander.

Uiteindelijk geleverd

Producten geleverd na 7 dagen, nadat het pakket was kwijt geraakt tijdens transport. Reactiesnelheid op email nog altijd traag, ook telefonisch lastig te bereiken.

Snelle levering, prima service

Prima service, makkelijk bestelproces en snelle levering.

Slechte retour service

Pakketje 1 dag later retour gestuurd en er nooit geen mail meer over gehad. Zowel geen geld als reactie

Top schoenen van Brooks voor een mooie prijs (€ 50,00 goedkoper) en de volgende dag geleverd.

Goed product, concurrerende prijs en snelle levering!

Precies dus dat wat je van een online speler verwacht.

14 Gantelstraat

Waalwijk 5145 PH