vlot bestel- & verzendproces

Snelle levering, nette prijs

De internet informatie was accuraat en de schoenen zijn helemaal naar mijn zin!

Fast delivery, very good price

The titel says all.

Super opvolging

Heel goed geholpen

Goede schoenen en snelle levering!

Goede hardloopschoenen en wandelschoenen in veel goede merken en maten.

Top service! Snel levering en super aardig koerier!

Heel fijn winkel! Snel levering en top service! Ga vaker bij jullie kopen!

Goede producten, problemen met verzending.

De updates van de verzender (DHL) kwamen niet goed door, waardoor ik er niet was om de verzending in ontvangst te nemen. Erg vervelend.

Makkelijk te bestellen en super snelle levering.

Goed product

De loopschoenen bevallen zeer goed

Mooi aanbod, scherpe prijs en snelle levering

Een prima winkel met een mooi aanbod en dito service. Alles ging heel soepel en nu een paar mooie new balance 880 rijker (wat een heerlijke hardloopschoen)

Schoenen zoals omschreven.

Nette hardloopschoenen voor een nette prijs. Ben er heel blij mee.

Snelle levering duidelijke overzichtelijke website.

De website van running direct is overzichtelijk. Je kan gemakkelijk vinden wat je nodig hebt. Goede prijs kwaliteit verhouding. Leuke aanbiedingen of kortingen.

Satisfied with my running shoes

Good quality item, fast delivery

supersnelle service aan competitieve prijzen

Loopschoenen asics gekocht (niet de eerste keer) aan een scherpe prijs....(niet goedkoper gevonden op andere websites)....met uiterst snelle levering....

Voldaan aan de verwachtingen

Prima prijs, je wordt bijgehouden gedurende het hele orderproces. Volgende dag in huis. Top zaak!

Snel en correcte levering

Besteld en snel geleverd.

TOP !

Vaker schoenen gekocht en altijd een super snelle levering ,heel blij mee !

Snelle levering van de mooie sportshirts

Super loopschoenen aan een zeer scherpe prijs. Levering dag na bestelling

Zeer tevreden over mijn aankoop. Vlotte levering met Post NL. Alles zit erbij voor een eventuele retour maar dat is in mijn geval niet nodig. Ik loop al heel lang met de Mizuno Inspire reeks en de reeks 19 geeft zeer goede steun exact waar het voor mij nodig is. Dank aan het hele team van runningdirect en post NL voor de goede service.

Snel geleverd product zoals omschreven

Prima website, snelle order en product zoals verwacht en snel geleverd.

Kwalitatief goede producten voor een normale prijs.

Levering precies zoals beloofd. Precies als beloofd. Sokken besteld en dag erna marathon ermee gelopen. Geen seconde spijt gehad

Aanrader

Dit is de 1e keer dat ik iets heb besteld bij RunningDirect en ben erg tevreden. Nette prijs voor hardloopschoenen betaald en zoals aangegeven binnen 2 geleverd.

snelle levering en prima schoenen

prima snelle levering en perfecte schoenen

Goed!

Goede snelle levering