Al jaren fan

Top winkel, hier voel ik me echt klant en geen nummer. Ze denken mee en geven super informatie

Prima geregeld en perfecte prijs/ kwaliteit verhouding

Zeer snelle levering van een kwaliteits product.

Zeer snel geleverd

Een paar hardloopschoenen besteld, vanwege de vele slechte reviews was ik wel wat angstig, maar had ze keurig de volgende dag binnen.

Snel en voordelig, veel keus

Er zit altijd wel iets van je gading bij, en dat tegen een scherpe prijs

Retour

Beste, wij stuurden onlangs enkele loopschoenen terug naar jullie omdat ze te klein waren. Wij vroegen ons af of deze retour al verwerkt is. Wij zagen namelijk nog geen terugstorting op onze rekening. Alvast bedankt! Met vriendelijke groeten, Macy

Snelle, nette levering en goede prijs

Prima webshop…ontdekte wel een klein foutje…ik koos zwart/oranje hardloopschoenen Asics Kayano 29 MK Men…in de winkelwagen stond de juiste afbeelding maar bij beschrijving en op de factuur opeens de kleur blauw/geel. Gelukkig kreeg ik wel de zwart/oranje geleverd.

Doet wat het belooft

De schoen die ik wilde voor een veel betere prijs.

Alles goed verlopen.

Tevreden.

Goeie prijzen, snelle levering!

Heel goede service

Perfect!

Prima website. Snelle levering. Goede prijs.

Snelle levering goede service

Mooi aanbod, interessante prijzen

Interessant aanbod en vlugge verzending (daags nadien reeds ontvangen).

Makkelijk en snelle levering

Beste prijs voor de schoenen, die ik wilde. Makkelijk besteld en snel geleverd

Super snelle bezorging fijne wandelschoen

Sneakers zijn heerlijk om ook te wandelen super licht alleen niet waterdicht.

Snel en goedkoop

Schoenen waren hier het goedkoopst en zijn snel geleverd!

Top ! Snelle levering

Niks op aan te merken alles tip top in orde

Super leuk

Hardloop schoenen van saucony besteld, prima prijs en snelle levering

Zool Nike Air Zoom stuk bij pod, zonder discussie is direct het geld teruggestort. Zo wil je dat een winkel handelt!

De hardloopschoen zit als gegoten! Loop er geweldig in!

Deel van de bestelling ontbreekt

Telefoon houder zat niet in de bestellen + geen gehoor van de klantendienst via mail.

Spikes besteld - volgende dag geleverd, op tijd voor de wedstrijd, dus zeer tevreden. Nike-doos bleek 9mm spikes + bevestigingstool te bevatten, wat aangename verrassing was, maar was fijn geweest als dat in de beschrijving had gestaan (wan nu hadden we die ook apart gekocht).

An absolute Nightmare! Still waiting for my shoes after 1 week since I paid €115.

Horrible experience with customer care service No shoes received since a week from purchase No money refunded when asked for it Maybe they've just stolen it A total nightmare. Never had such an experience by shipping online An absolute disaster of experience

14 Gantelstraat

Waalwijk 5145 PH