Super fast, perfect

Got my shoes within 1 day. Super fast service and good offer. I recommend !

Snelle levering en goeie schoenen

Ben tevreden

Heel snel en netjes geleverd

‘S avonds besteld en de volgende dag keurig geleverd.. Echt super snel en heel nerjes

Woensdag besteld pas maandag aangekomen

Woensdag besteld maandag pas aangekregen. Geen track en tracé gekregen, als ik mailtje stuurde kreeg ik pas een.

Colis livré depuis 3 jours d’après PostNL… et toujours rien reçu ! Pas de retour de PostNL…

J’attends toujours…

Vind ik subliem

Goeie site, grote keuze, flinke kortingen en correcte prijzen en service !!

pakket werd niet thuis afgeleverd maar in een afhaalpunt

Ik had maurten gels besteld zondag 25/6, die dag nog melding gekregen van Postnl dat het pakket aangemeld was. Maandag 26/6 mail gekregen dat het pakket in de loop van de namiddag geleverd ging worden. Het pakket werd echter niet geleverd. Op donderdag 29/6 contact opgenomen met Runningdirect, een vriendelijke dame stond me te woord en en zei dat ze ging informeren bij Postnl. daar vonden ze het pakket niet terug maar de vriendelijke dame ging verder navraag doen. Vandaag 3/7 heb ik nog eens de vraag gesteld waar me pakket is. Iemand van Customer Service Passa Sports heeft terug navraag gedaan bij Postnl, blijkt dat ze mijn pakket bij een afhaalpunt geleverd hebben op een paar km van mijn huis. Dat zal nog moeten blijken! Jammer dat er zoveel moeite moet gedaan worden voor een doosje.

Goede service, snel en zeer goede prijs.

Hele dure ASICS hardloop schoenen met hoge korting gekocht. Snel geleverd incl. retour sticker. Helaas waren de schoenen te klein. Alles retour gezonden en nieuwe grotere besteld. Als de retour zending is afgehandeld krijg ik mijn geld terug minus 1,95 EUR voor transport, erg goedkoop mijne inziens.

Ik kreeg sportvoeding dat over datum was

Ik had sportvoeding besteld. Helaas was deze over datum. Ik heb meteen gereageerd. Er wordt echter niet zo snel gereageerd door de klantenservice helaas. Er is helaas nog geen oplossing. Hopelijk hoor ik snel wat!

Goede Prijs, goede kwaliteit

mooie prijs voor een goed merk schoenen, snel bezorgd

Love the product, great service

Great overall experiance

Goed product, slechte levering

Maandag besteld, nauwelijks opvolging van runningdirect. Woensdag "levering niet gelukt" en uiteindelijk vrijdagavond zelf kunnen afhalen in PostNL punt. Ik verwacht dat een website met als één van de slagzinnen: "Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, zelfde dag verzonden" een betere levering garandeert. De schoenen zijn wel in orde, geen klachten daarover.

Doen wat ze beloven

Spullen werden keurig de volgende dag geleverd

Ik heb de bestelling nog niet ontvangen

Er was van tevoren aangegeven, als de hardloopschoenen op voorraad zijn, je ze binnen een paardengebit in huis hebt. De schoenen waren op voorraad , maar ik heb nog niks ontvangen

Weet mijn mast kies een schoen klaar

Neem altijd maat 43.5 van asics. Moet een schoen met goede demping hebben voor mijn knieën. Bestellen , volgende dag in huis en klaar is kees.

Prima webshop!

Smartwatch nergens goedkoper en de volgende dag netjes in huis. Dus dikke prima!

Snel, product als omschreven, goede acties

Snel, product als omschreven, goede acties

The parcel with my running shoes has not yet arrived.

The parcel with my running shoes has not yet arrived. I would recommend you to others only if the parcel will arrive soon.

Perfecte service.

Zeer goeie service, snelle levering, correcte prijzen.

Verrassend!!

Goede service, snelle levering, produkt voldoet aan mijn wensen

schoennummer viel kleiner uit

Helaas viel de schoennummer veel kleiner uit. Dit ondanks ik de aanwijzing op de site had gevolgd en voor de zekerheid een 1/2 nummer groter had besteld. Ik moest de schoenen terug sturen. P.S. Over bezorging. DHL zou op ene vrijdag de schoenen bezorgen. Het werd Maandag. MAAR maandag heb ik het pakje geheel per toeval in ontvangst genomen, door mijn buurman. De DHL bezorger had deze in onze gezamenlijke hall van mijn flatgebouw achter gelaten (!) iedereen had de schoenen zomaar meegenomen ... zoals mijn buurman maar gelukkig bracht hij deze naar mij toe. Graag goede afspraken met DHL bezorgers want anders gedoe voor iedereen!

Nette prijs snel geleverd

Nette prijs snel geleverd

All perfect! Fantastic asics nimbus 25! Thanks!

Loopschoenen één dag na bestelling netjes geleverd, prima service

14 Gantelstraat

Waalwijk 5145 PH