Over het algemmen goed.

Het was makkelijk bestellen .Maar de maat was te klein. Dus heb ik ze terug gestuurd en een maat groter besteld. een nadeel is wel dat het terug te betalen bedrag lang weg blijft terwijl ik al bericht heb gehad van after pay dat ik moet betalen. dus aub graag het geld terug zodat ik mijn schuld kan voldoen bij after Pay.

Super leveringstijd!!!

Tip Top on orde

Super tof bedrijf! Zeer goede service tegen scherpe prijzen.

Enorm aanbod sportgerief en loopschoenen. Zeer uitgebreide informatie op de website. Goeie website, voldoende filter mogelijkheden. Mooie promoties. Top levering, zeer snel en correct. Goede klantenservice.

Zeer snel geleverd

Heb de Asics gel-nimbus 25 gekocht en ben er zeer tevreden over. Degelijke loopschoenen

Snel geleverd en precies de producten die ik bestelde

Snel

Snel geleverd op ophaalpunt. Soepel af te halen.

Snel en correct

Zeer positieve ervaring. Duidelijke website en snelle levering

Snel en betrouwbaar

In de avond sportschoenen gekocht en de volgende dag al in huis! Handig dat je achteraf kunt betalen en gratis retour mag sturen.

Goede prijs!!!

Slecht

25 maart loopschoenen besteld en geleverd niet bij mij thuis maar 31km verder (mede dankzij Post NL ook) Meerdere mails gestuurd om mijn schoenen bij mij thuis te leveren. Op 8 april zijn ze teruggestuurd naar jullie maar ondertussen zijn we 17 april en nog steeds niets toegekomen bij mij. Oplossing? Mvg Michels Nathan

Vlotte levering en communicatie.

Top prijs en snelle levering

Altijd top levering

Over het algemeen zeer tevreden met uitzondering van laatste bestelling deze was geleverd in de verkeerde kleuren als op de leverbond maar daarbij was ook de maat te klein. Werner.

Pervect geregeld , allen de verkeerde besteling

Verkeerde besteling , ik wil graag andere model bestellen

Makkelijk en snel

Vindt het zo fijn hoe snel en makkelijk dit bestelling gin!

Maat hetzelfde, schoenen toch te klein

Ik heb precies dezelfde kayano’s gekocht. Ik heb alleen serie 28, en nu serie 29. Maar ze vallen te klein. Vrij bizar

Prima keuze gemaakt

Prima service en snelle bezorging. Ik was opzoek naar hardloop schoenen en door goed en complete omschrijving van het product kon in een keer de juiste schoenen en de juiste maat kopen. Helemaal top!

Top van advies, betaling en aflevering

Mooie website met mooie reviews en advies. Beke lijk bestellen snel geleverd tegen concurrerende prijs.

Product nog niet ontvangen

11/4 product besteld en bestelbevestiging ontvangen. Hierna grote stilte en nog niks ontvangen en ook geen berichten meer gekregen..Graag bericht??

Tevreden

Even moeten wachten op mijn schoenen doordat ze verloren gegaan waren tijdens de verzending maar snel en goed opgelost door RunningDirect door ze opnieuw te versturen waarna ik ze even later goed ontvangen heb.

Snel

Snel en correct

Slecht

Op tijd gemeld dat ik de schoenen wil annuleren, ruimt voordat ze verzonden waren. Sturen ze alsnog de schoenen op…

Prima website en levering

Prima website en levering Koop hier veel teamkleding en erg tevreden

Rapide et fiable

Livraison rapide Produit conforme

Fijne winkel en groot aanbod

Snelle verzending

14 Gantelstraat