Superservice

Zij hebben niet alleen goede producten maar ook een heel goede service ! Heb mijn hardloopschoenen per ongeluk een half maatje te groot besteld, ik kon ze gewoon terug sturen en kreeg netjes en snel mijn geld terug. Ik bestelde nieuwe, in de goede maat en binnen 2 dagen had ik ze alweer binnen! Super! Bedankt Running direct

Snelle levering en blij met de producten

De levering was snel zoals weergegeven op de website. Ik ben ook erg blij met de producten.

Afspraken nagekomen

Snelle levering. Goede pasvorm van de schoen

Snel en goed

Snelle levering tegen goede prijs.

Goed maar niet top

Aangezien ik een bestelling had geplaatst voor 2 verlichting bandjes (1 set) maar er hiervan maar 1 bandje aankreeg .Heb ik hier voor gebeld gehad en moest ik via whatsapp een bericht sturen.toen ik dit gedaan had kreeg ik een bericht terug dat jullie mij op de hoogte gaan houden maar dat was niet het geval.vervolgens terug gebeld .Ik heb nu wel de helft van het geld terug gekregen.maar had liever gehad als jullie nog 1 bandje hadden opgestuurd maar dat ging blijkbaat niet .

Perfect !

Alles prima verlopen, ook de retour.

Niks ontvangen

Na 8d bestelling nog niks ontvangen en geen tracking code gekregen het zou verloren gegaan zijn bij DHL

Duidelijke site. Eenvoudig bestellen. Keurig geleverd,

Nieuwe loopschoenen besteld en ik heb ze vuil ontvangen.

Ik mag nu nog naar een verzendpunt gaan om schoenen terug te sturen. Ik wou deze schoenen en die zijn niet meer beschikbaar. Ik krijg voor deze problemen geen compensatie.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

ruime collectie en snel bezorgt

Mooie site er zat alleen geen retour formulier bij voor de rest goed geregeld

Besteld en de volgende dag bezorgd. Goede schoenen.

Fijne schoenen snel geleverd

Prima. Tevreden.

Na een klein probleem alles in orde.

Na contact met klantendienst alles zeer snel en naar wens opgelost. Bedankt

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Vrijdagavond besteld zaterdag in huis zondag inlopen

Ze doen wat ze beloven

Tegen een scherpe prijs doen wat beloofd wordt. Dat is RunningDirect. Zeer tevreden over en een dikke aanrader!

Correcte en snelle levering.

Prima shop!

Ruime keuze en leuke kortingen. Ik heb schoenen en een smartwatch bij runningdirect aangeschaft, ruim onder de prijs die door de producent werd aangegeven. Bijkomend voordeel: via sponsorkliks kon mijn sportvereniging meeprofiteren van mijn aanschaf.

Snel, correct, competitieve prijzen

Altijd snel en correct geleverd, prompt terugbetaald in geval van retour en regelmatig kortingscodes in de nieuwsbrief

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle en perfecte service!

Snelle en perfecte service, mijn ZoomX running sneakers van Nike waren bij jullie ruim 20% goedkoper dan in de Nike Store. Top!

Geen pakket ontvangen

Pakket niet ontvangen maar wordt wel afgehouden op mijn mastercard. Fout ligt bij vervoerder, maar teleurgesteld over de trage financiële afhandeling! Zoveel geld hebben we niet op overschot!

Goede en snelle service

Ik heb en snelle en goede service gehad van mijn nieuwe schoenen en hartslag horloge. De volgende bestelling zou ik ook zeker weer hier doen.

Groot aanbod, scherpe prijzen, beschikbaarheid en korte levertijd

Zoals de titel omschrijft.

Snelle levering, veel keuze

Snelle levering, veel keuze

Lekker snel in huis!

14 Gantelstraat

Waalwijk 5145 PH

A proposito di Passa Sports

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire