Schoenen goedkoper dan elders en snel geleverd!

Goed en snel

prima ervaring

Altijd goed!

Altijd goed, nog nooit niet geslaagd en super chill dat er altijd aanbiedingen. Je kunt direct runnen, omdat het altijd snel gaat en je je schoenen snel thuis hebt. Ik ben zeer tevreden!

Snelle en correcte levering

Na bestellen had ik de volgende werkdag mijn schoenen in huis. Ze waren nooit gedragen en helemaal volgens verwachting.

Gewoon tevreden

Perfect voor het wandelen en lopen

Heel goede service in de Flagship Store door Bert

Ik kwam met drie paar via internet bestelde schoenen in de winkel die allemaal niet pasten. Bert (?) (zzp’er bij RunningDirect met eigen hardloopbedrijf Athletic Point) hielp me kundig, vriendelijk, doelgericht en efficiënt. Hartelijk dank!

bestelling zou er gisteren zijn, nog niet door post NL ontvangen!!!!!!

niet leuk waarom beloven voor 20u besteld, volgende dag bezorgd als het pakket zelfs nog niet bij post NL is wanneer het al een dag hier had moeten zijn?

Snel en correct geleverd

Bestelsysteem werkt goed en levering is vlot.

Snelle en correcte levering

Duidelijke site en hele voordelige prijzen .Goede service!

Super service

Snelle levering alles top

Doet wat moet

Prima communicatie, snelle levering!

Prima communicatie, snelle levering!

Snelle goede levering

Snelle goede levering. HOKA Clifton 9 WIDE Women besteld en past perfect. Beschrijving en maatvoering zijn correct beschreven op de site. Zeer tevreden.

Niet de juiste maat schoenen maar wel netjes gereageerd

Nieuwe schoenen waren een cm groter dan mijn oude schoenen, zelfde model, zelfde maat. Kan men weinig aan doen. Teruggestuurd en verontschuldigingen ontvangen.

verkeerde levering

schoenen in verkeerde maat geleverd en verkeerd merk

gematigd positief

Positieve respons op mijn vraag naar hardloop schoenen De belofte van zaterdag de schoenen in huis is niet uitgekomen pas op maandag rond 14u kreeg ik bericht dat het pakje in Postkantoor Lint was aangekomen!

Snel geleverd, ruime keuze, goede uitleg.

Snelle levering!

Gemakkelijk bestellen, snel geleverd.

top

prima en snelle service

Zeer snelle levering

Zeer efficiënt

Gewoon goed ik moest wel wat terug sturen maar dat is eigen schuld Te klein

Goede oplossing na probleem met schoen

Snelle levering. Na een probleem met mijn hardloopschoenen na een half jaar, werd mij een goede oplossing aangeboden. Top.

Alles zoals beloofd

Online schoenen kopen die goed passen en heerlijk lopen.

Heerlijk dat ik online schoenen kan kopen die de maat hebben die je verwacht en direct lekker zitten en lopen.

14 Gantelstraat

Waalwijk 5145 PH

A proposito di Passa Sports

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire