Niet van hun woord

Voor 22:00 bestelt, is morgen geleverd. Klopt dus niet.

Super rápidos

I bought a pair of shoes to continue my training and they arrived the next day. I am very happy.

Goed en snel geregeld!

Ik had twee paar schoenen besteld. Deze werden snel bezorgd. Echter bij openen van een van de dozen zat er een ander paar schoenen in dan besteld. Op de doos was wel de juiste afbeelding van de schoen die ik had besteld te zien. Direct contact opgenomen en vriendelijk te woord gestaan. Na een mailtje naar RunningDirect met foto’s van de onjuiste schoenen en een retourverzendbewijs dezelfde dag was het snel geregeld twee dagen later had ik mijn juiste schoenen. Fijn geregeld!

Snelle levering, goede prijs

Snelle levering, goede prijs

Zeer positief

De website is overzichtelijk, bevat alle relevante informatie en de zoekfunctie werkt goed. Het verzend- en retourbeleid is uitstekend. Ik heb fijne zaalschoenen gekocht die aan mijn verwachtingen voldoen.

Goede aanbieding van mijn favoriete merk

Snelle en goede levering.

Fijn bedrijf , snelle levering en blij met de schoenen. Super.

Snel het gewenste product geleverd gekregen

Ik kan er een lang verhaal van maken, maar: ik zocht, ik vond en liep een dag later in mn nieuwe hardloop short Fusion 2in1. Broekje is flexibel en zit heerlijk. De twee steek zakken in de binnenbroek zijn compact, maar een telefoon of gelletjes kun je er voor je lange loop prima in kwijt. Nu alweer zin om de broek te dragen. Niet goedkoop, maar kwalitatief super.

Snelle levering en artikel was geheel naar wens

Artikel kwam overeen met wat ik besteld had

Snelle levering echter retouren duren veel te lang

Veel keus, snelle levering echter retouneren duurt echt veel te lang

Heel tevreden

Goed geregeld Ook retour perfect allemaal. Kortom super.

Schoenen waren te groot

Vlotte retourprocedure via PostNL Hopelijk ook vlotte terugbetaling

Duidelijke site, snelle levering

Breed assortiment, fijne site, snelle levering

zeer goed

zeer goed

• Zou u ons aanbevelen? Yes

zeer snelle en vlotte afhandeling

Snel op weg

Bestellen ging snel en ontvangen nog sneller, prim service

Snelle levering, eenvoudig retourneren.

Hardloopschoenen besteld. Ze vielen te klein uit , maar retourneren was supersimpel. Direct grotere schoenen besteld, die werden ook snel gelverd.

Doen wat ze beloven

Goede producten, ruime keuze.

goeie schoenen voor de beste prijs

Veruit de goedkoopste, gratis levering én dag erna geleverd. Alleen maar positief dus.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zeer tevreden over de levering

Zeer snelle levering

Goede prijs en zeer snelle levering

geleverd volgens afspraak

Lopen gaat bijna vanzelf, minimaal inzet. De PR gaan verbroken worden.

Heel goede klantenservice. Probleem altijd direct opgelost.

Had een maatje verkeerd besteld. Met een telefoontje van 2 minuten was het aangepast en juist geleverd.

14 Gantelstraat

Waalwijk 5145 PH

A proposito di Passa Sports

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire