Zeer tevreden!

Bestel al mijn sportartikelen bij RunningDirect en tot volle tevredenheid.

super!

Altijd op tijd en goede bereikbaarheid bij vragen!

Fijne schoenen

Nieuwe ASICS besteld en liep meteen mijn toptijd van 7 jaar geleden uit de boeken.

Prima !!

Ik gebruik ze als lange afstand wandelaar, afgelopen zaterdag een korte ronde van 30 km gedaan, zaten prima.

Probleemloos en gemakkelijk

Keuze, bestelling en afhandeling waren zoals je van een top webwinkel mag verwachten. Snelle levering, product is volledig conform verwachting.

Mijn nieuwe hardloopschoenen waren de volgende dag al in huis. Helemaal blij mee

overzichtelijke website met veel info

De website is handig in gebruik en het is fijn om te kunnen sorteren op overpronatie, type demping etc. Zo kan je makkelijk filteren en de geschikte schoenen bekijken.

Alles vlot en correct geleverd!

Alles vlot en correct geleverd!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle service prima prijs

Ik heb assics besteld. Zijn goede schoenen, rekende geen verzendkosten en ze waren binnen no time bij mij thuis geleverd.

Eindelijk de superblasts kunnen kopen

Betrouwbare winkel en schoenen waren snel geleverd.

Snel & goed

Prima service, mooie prijs, fijne schoenen

Prima trial Hoka schoen, licht, brede voorvoet, goede demping

Mooie prijs in de sales, supersnelle levering, verzending was prima ingepakt

Snelle levering.

Fijne sportbroek. Zit niet te strak.

Netjes en snel geleverd

Besteld en volgende dag geleverd

uitstekend !!

Zoals afgebeeld , snelle afhandeling , dus zeer tevreden.

Altijd correct verzonden en bij een klacht over de Asics Nimbus 26 schoenen een prima oplossing geboden.!

Snelle levering en goede service bij vragen

Via de whatsapp heb ik een vraag over het product gesteld. Ik kreeg een snelle reactie en de medewerker dacht proactief mee naar een oplossing. De communicatie was prettig en ik had snel antwoord.

fantastische schoenen.

Zeer snelle levering van de zending.

Prima winkel, altijd snel bezorgd. 10/10

Geweldig.

Ik bestel alleen bij jullie sport kleding .Het is gewoon betrouwbaar running direcht.

Accurate advertentie, snelle levering!

Na wat reviews te hebben gelezen werd ik een beetje sceptisch, maar toch er blij met m’n bestelling. Het was een mooie aanbieding en de levering was zoals aangegeven op de site. Ene dag bestellen, volgende dag de schoenen binnen.

Goede webshop met snelle levering

Nieuwe ASICS novablast 5 besteld en volgende dag binnen! Geheel volgens afspraak.

Leuk blad over mijn hobby hardlopen

Informatief blad met aandacht voor recreatieve lopers. Iets teveel foto’s en iets te weinig tekst.

Zeer goede en snelle service!

Rustig op je luie stoel bekijken en bestellen, volgende dag in huis. Kunnen andere webshops wat van leren.

Schoen stuk

Rechter schoen na 3x dragen stuk. Fabriekage fout denk ik. Het is mijn 2de paar. De eerste 18 maanden op gerend. En nooit stuk gegaan.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over RunningDirect.nl

Jouw run start hier. RunningDirect voorziet sinds 2002 iedere hardloper van de hardloopschoenen, hardloopkleding en overige hardloopartikelen die hij of zij nodig heeft. Of je nu net begint met hardlopen, hard aan het trainen bent voor een hele marathon of juist veel op de atletiekbaan te vinden bent, in alle gevallen scoor je bij RunningDirect de juiste hardloopgear.

Over Passa Sports