Vlot bestelproces,snelle goede bezorging en artikel volledig naar wens

Prima deal,snel en goed bezorgd en artikel helemaal naar wens Zal hier zeker nog eens terugkomen

Fijne aanbieding en snelle verzending

Ik heb een goede hardloopschoen in de sale gekocht. Een hele fijne aanbieding was dat. De verzending was supersnel: ik had mijn bestelling de volgende dag al in huis. Top!

Vlotte levering

Vlotte levering , schoenen helemaal naar mijn smaak.

Missende producten

Ik heb mijn producten niet ontvangen.

Snel levering

prima, geen klachten.

zie boven

Snelle levering!

Ontzettend blij met mijn nieuwe hardloopschoenen, welke scherp geprijsd waren en ook nog eens ontzettend snel geleverd. De schoenen lopen goed, dus helemaal top!

Hele fijne shop

Veel keus, makkelijk retourproces

Prima Web Shop

Veel keus en een snelle levering.

Goede prijs snelle levering

Bestelling werd zeer snel afgeleverd

All good!

All good

Super tevreden

Goede producten en snelle levering Kortom heel erg tevreden

Snelle levering en knappe hardloop schoenen

Xx

prima.

Besteld en snel in huis

Op zoek naar nieuwe hardloopschoenen kwam ik uiteraard weer bij deze site uit. Voordelig en snel binnen na het bestellen.

Te laat geleverd

Niet volgens afspraak

Snelle levering!

Snelle levering, werd via email op de hoogte gehouden. Superfijne hardloopschoenen gekocht. Blij mee!

Snelle bezorging, duidelijke communicatie

Snelle service, product zoals omschreven

Zie boven

Goeie schoenen en snelle en correcte levering.

Goeie schoenen en snelle en correcte levering.

Hele goede schoenen, perfecte levering!

Ik was op zoek naar echt goede schoenen en snelle levering! Helemaal gelukt :-)

Niets op aan te merken

Snel geleverd en zeer goede prijs-kwaliteit.

Snelle service en goed retourbeleid

Snelle service en retourbeleid

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over RunningDirect.nl

Jouw run start hier. RunningDirect voorziet sinds 2002 iedere hardloper van de hardloopschoenen, hardloopkleding en overige hardloopartikelen die hij of zij nodig heeft. Of je nu net begint met hardlopen, hard aan het trainen bent voor een hele marathon of juist veel op de atletiekbaan te vinden bent, in alle gevallen scoor je bij RunningDirect de juiste hardloopgear.

Over Passa Sports