Loop goed

snel en goedkoop

snel en goedkoop

Zeer tevreden!

Wegens hielspoor met spoed adidas comfort slippers nodig, laat op de avond besteld, volgende dag in huis!

top

goede prijs en super snelle levering

k vond mijn ervaring met het gebruik van deze site leuk

Ik was tevreden met het werk van de winkel. En mijn Puma-schoenen zijn echt heel goed. Ik werk lange tijd staand en als ik deze schoenen draag, voel ik me veel beter dan in andere schoenen.

prima service

snelle levering, precies wat ik zocht

Ik bestelde een waterdicht sportjasje, deze werd snel geleverd en voldoet prima aan mijn verwachtingen

Service zoals verwacht

Prima service volgens afspraak

Gewoon precies wat beloofd is

Duidelijke site, bezorgtermijn klopte precies. Was netjes ingepakt.

Nieuwste schoenen voor de beste prijs!

Nimbus 25 van ascics gekocht. Fantastische schoenen. Snel geleverd voor een gunstige prijs.

Ik weet niks van mijn bestelling status

Er zijn geen status updates over verzending.

Groot assortiment, duidelijke site, goede prijs/ kwaliteit

Mijn hardloopschoenen waren aan vervanging toe. De Runningdirect site opgezocht. Ik wist welke schoen met welke eigenschappen ik wilde. Merk en maat waren op voorraad, bestel/ betaald en ontvangen binnen korte tijd. Een (weer) zeer tevreden klant.

Ruime keuze, scherpe prijs, snelle levering

Correct

Correct

Veel keuze, snelle levering.

Eerst keer

Heb ik eerst keer besteld

Goede prijs/prestatie.

Goede prijs/prestatie.

Voordelig en Snel

My "Go To" site for the best bargains, good quality, fast, efficient service.

Zeer betrouwbaar ´en snelle levering

Echter wel geretourneerd ivm verkeerde maat besteld. Eerlijk in informatie voorziening wb geld ontvangen en verzending

Fijn geholpen

Leuke clinic gegeven door RunningDirect

Zeer vlotte communicate!

De levering verliep zeer vlot. Bij een vorige bestelling liep er iets fout met de levering door PostNL. Running Direct heeft hierover echter zeer vlot en snel gecommuniceerd!

Prijskwaliteit van waarde

Vlotte bestelling en vlug en snel ontvangen!

Uitstekende service!

Ik kreeg het pakketje zoals beloofd erg snel geleverd, en ben erg tevreden! Super!

Al 3 keer besteld… 3 keer tevreden!

Bij de eerste bestelling was ik wat ongerust omdat er een paar negatieve reviews te vinden zijn (over de service). Maar ook op dat vlak heb ik enkel lof! Snelle levering en retourneren zonder gedoe. Na mijn loopschoenen en die van mijn vrouw er zonder problemen te hebben gekocht heb ik er ook mijn trail-run schoenen besteld. Wanneer bleek dat ik het adres onvolledig had ingevuld (geen huisnummer) deden ze er alles aan om het pakket alsnog zo snel mogelijk tot bij mij te krijgen. Geen lange wachttijden gehad bij het contact-center. Bellen en binnen de minuut had ik iemand aan de lijn. Het probleem werd meteen aangepakt (terwijl het niet hun schuld was) en binnen een paar dagen had ik de bestelling al thuis. Topschoenen / topservice / super vriendelijke mensen in het contact-center. Alleen maar lof.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over RunningDirect.nl

Jouw run start hier. RunningDirect voorziet sinds 2002 iedere hardloper van de hardloopschoenen, hardloopkleding en overige hardloopartikelen die hij of zij nodig heeft. Of je nu net begint met hardlopen, hard aan het trainen bent voor een hele marathon of juist veel op de atletiekbaan te vinden bent, in alle gevallen scoor je bij RunningDirect de juiste hardloopgear.

Over Passa Sports