Duidelijk,eerlijk,volgens afspraak

Hardloopschoenen koop ik meestal fysiek in de winkel. Maar dit merk/model bevalt uitstekend dus de nieuwe variant via de website besteld. Bestelling werd een dag later keurig geleverd. Hele scherpe prijs in vergelijking tot andere aanbieders. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar.

Heel erg goed en prettig

Vriendelijk, kennis van zaken, sympathiek, rustig, professioneel

Snel, duidelijk en goede kwaliteit

Top service en goede communicatie!

Snelle verzending

De schoenen de volgende dag al in huis. Het enige wat me opviel was dat de schoenen niet in de originele doos zaten. Toch een beetje jammer als je dure vaporfly's koopt.

Snelle levering en correcte afhandeling

Per ongeluk had ik een verkeerde maat schoenen besteld. Met de chat heb ik direct contact opgenomen, waarbij er heel snel werd gereageerd. Tip was om nieuwe te bestellen en zodra de verkeerde waren geleverd, gratis te retourneren. Zo gezegd, zo gedaan. Foto's op de site zijn goed en alle informatie die je nodig hebt is te vinden. Fijn bedrijf!

Product ontvangen zoals vermeld.

Loop al heel lang op Saucony schoenen en ervaar ook deze Guide 15 schoen als licht, soepel en met goede demping op een harde ondergrond.

Niets op aan te merken

Snel antwoord contact mail Snelle verzending zoals voorzien

Snelle

Prima georganiseerd

Tevreden over de aanpak

great price and fast delivery

I've ordered for the 2nd time. Products were available in stock I ordered at night and received my package 4 days later, so pretty fast! I'll certainly order again in the coming weeks

Slecht

Nog steeds niets ontvangen !!

Professionele team !

ASICS Nimbus 25 schoenen bevallen goed

Voor €30 goedkoper dan de standaardprijs aangeschaft bij RunningDirect.nl. Schoenen werden de volgende dag bezorgd. Lopen lekker. Aanrader voor langeafstandslopers.

Snelle service, goede prijs

Blijft met mijn aankoop. Snel verzonden en een mooie prijs tov andere winkels.

Snelle en vriendelijke hulp via Whatsapp.

Snelle en vriendelijke hulp via Whatsapp. Ook nog netjes op tijd geleverd!! Ik ben er erg blij mee.

Niks op aan te merken

Goede keuze in assortiment, goede prijzen snelle levering

Schoenen te smal

De schoenen werden snel en netjes gebracht maar pasten niet en je kunt niet selecteren op breedte bij bestellen dus dat was erg jammer. Teruggestuurd. Nog geen geld terug, maar is ook nog wat kort.

Goede prijs kwaliteit, super sales acties, snelle levering

Zeer tevreden met RunningDirect. Snelle levering, super prijs kwaliteit verhouding en mooie sales acties

wederom zeer tevreden over de service

Altijd correcte service en vlotte levering

goeoeoed!

goede lekkere renschoenen

Prima schoenen voor een prima prijs

Schoenen zitten lekker, prijs was prima. Let wel goed op: dezelfde schoenen in een andere kleur waren 35 euro duurder.

Beste

een grote selectie hardloopschoenen en sportkleding. snelle bezorging

Super snelle verzending, laagste prijs

Schoenen waren een dag later in huis en nergens voor deze prijs te vinden

Levering niet geleverd, geen oplossing geboden

Volgende dag in huis, gaat helaas niet op. Levering kwam niet aan, bij navraag werd aangeven dat de zending terug gezonden was naar Runningdirect. Ze kunnen niet aangeven wanneer deze dan opnieuw verzonden zou worden. Iets met kastje en muur…

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over RunningDirect.nl

Jouw run start hier. RunningDirect voorziet sinds 2002 iedere hardloper van de hardloopschoenen, hardloopkleding en overige hardloopartikelen die hij of zij nodig heeft. Of je nu net begint met hardlopen, hard aan het trainen bent voor een hele marathon of juist veel op de atletiekbaan te vinden bent, in alle gevallen scoor je bij RunningDirect de juiste hardloopgear.

Over Passa Sports