Heel goeie sokken. Dit is al een 2e aankoop van dezelfde

Artikel is zoals het moet en een heel snelle levering

Snelle bezorging

Super snel in huis ,

Snelle levering tegen scherpe prijs

Via de mail wordt ik op de hoogte gehouden van kortingsacties. Saucony hardloopschoenen besteld en volgende dag geleverd gekregen

Zeer snelle levering

Ruime keuze voor correcte prijs Snelle levering

Correct

Duidelijke informatie per nieuwsbrief en stipt in leveren

Goede webshop voor sportkledij

Bestelling van loopschoenen tijdens de solden. Schoenen waren op tijd en netjes verpakt.

Cadeau voor onze dochter

Ruime keuze

Overzichtelijke site

Top geregeld en goede updates over het proces!!

Super om bij hen spullen te kopen! Goede en snelle service!!

Prettige service, geweldig assortiment.

Ik hou er niet van om nieuwe schoenen te kopen via het internet. Maar de grootte van het assortiment van RunningDirect én de terugstuurservice maken het wel heel makkelijk en prettig. Ze zullen mij vaker terugzien als klant!

Fantastisch, bijna geen pijn meer onder mijn voorvoet!

Fijn geholpen. Goede uitleg en vriendelijk.

Tevreden!

Héél snelle levering, zoals op voorhand aangegeven. Scherpe prijs voor loopschoenen.

Levering volgens afspraak

Snel en correct geleverd

Mijn bestelling is zoals beloofd de volgende dag geleverd

altijd goed

Bestellen is simpel levering snel.

Koopje gedaan en snel geleverd

Koopje gedaan en snel geleverd

Goede ervaring

Goede ervaring alleen jammer dat je maar 1 kadobon per keer kan inwisselen

Mooie prijs, snelle levering!

Mooie prijs, snelle levering!

Prima website, duidelijk , heel goed assortiment

Op zoek naar de verschillende specs van On hardloopschoenen op de site beland. Nergens een betere uitleg over deze schoenen gevonden. Leveren supersnel.

Op tijd en goede prijs

Op tijd en een goede prijs

Snelle en zeer correcte service en laagste prijs

Heb een week terug de Asics Nimbus 25 besteld, de dag erna geleverd gekregen en enkele dagen terug er de marathon van Rome mee gelopen naar alle tevredenheid. Correcte service, snelle levering en na wat rondsnuffelen op het net de beste prijs. Dus zeer tevreden.

Snelle levering en goed advies op site

De schoenen ook heel tevreden mee zitten perfect en helemaal top Had de mizuno wave skyrise 3

Geleverd vlgs afspraak

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over RunningDirect.nl

Jouw run start hier. RunningDirect voorziet sinds 2002 iedere hardloper van de hardloopschoenen, hardloopkleding en overige hardloopartikelen die hij of zij nodig heeft. Of je nu net begint met hardlopen, hard aan het trainen bent voor een hele marathon of juist veel op de atletiekbaan te vinden bent, in alle gevallen scoor je bij RunningDirect de juiste hardloopgear.

Over Passa Sports