Super snel geleverd

Product voldoet aan de verwachtingen. Super blij met de kousen.

Geweldige service en super snel!

Mijn schoenen waren kwijt gemaakt door DHL, klantenservice was heel goed bereikbaar, snel in response en super behulpzaam! Mocht nieuw paar hardloopschoenen bestellen en die waren er ook in no-time! Nu heerlijke hardloopschoenen en eerste rondje al gemaakt. Kan deze site dan ook heel erg aanbevelen!

Juiste product op tijd geleverd.

Mijn bestelling werd op het afgesproken tijdstip geleverd. En voldeed aan mijn verwachtingen.

Geweldige hardloopschoenen voor een superprijs en snel geleverd.

Ga zo door, de website van Running Direct staat al bij de favorieten.

Blij met mijn mooie schoenen

Snel en goed verstuurd overzichtelijke site.

Correcte en snelle levering.

Correcte prijs, levering op tijd zoals voorzien. Kan deze allemaal maar aanbevelen.

In een woord, prima.

Goede ervaring. Duidelijke website, snelle verzending. Top!

Eenvoudig en rap thuis

Gewoon top

snelheid verzenden

mijn bestelling is heel snel aangekomen, ik raad deze site aan!

Hardloopschoenen met een scherpe prijs en snelle levering.

Op Internet gezocht naar mijn favoriete hardloopschoen de New Balance M880 v12. Bij RunningDirect.nl VIJFTIG euro goedkoper dan elders. Na bestelling de volgende morgen om 12:00 uur al geleverd! Het product voldoet prima aan de verwachtingen. Blij mee.

Uitstekend.

Mooie producten van goede kwaliteit voor een fijne prijs! Snelle levering!

Quick, efficient, and good price !

Snel, makkelijk bestellen, gratis retour en de keuze hebben om niet vooraf te hoeven betalen, echt heel goed!

Heel snelle levering

Bestellen en de volgende dag al geleverd

Scherpe prijs en snelle levering

Scherpe prijs en snelle levering

Helemaal goed

Mijn favoriete hardloopschoenen voor een scherpe prijs én snel thuis geleverd!

Geen demping in de schoen

Snel geleverd. Maar ik ben bang dat deze schoenen te lang op de plank hebben gelegen. Ik loopt als jaren in deze schoenen en de demping is, zeker in de eerste paar honderd kilometer, juist heel zacht en bij deze dreunt elke landing erg door. Maar dat is van te buitenkant niet te zien, dat kan ik running direct ook niet helemaal aanrekenen.

Snelle verzending, mooi product

Aangezien het een buitenlands bedrijf is had ik wat twijfels,maar gezien de recensies toch besteld. Hier heb ik zeker geen spijt van.

Schitterende prijs voor een hoogwaardig product met een supersnelle service.

Perfect in orde

Enkel maar positieve ervaring

Alles top, keuze, levering, snel!

Alles top!

Soper!

De pakket komt snel binnen.

Snel en goede prijs.

Snel bestellen en snel leveren. Prima.

Snel en netjes afgehandeld

Al vaker bestellen gedaan. Heel tevreden snel en netjes afgehandeld.

Goede kwaliteit

Fijne runninglegging en snel geleverd.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over RunningDirect.nl

Jouw run start hier. RunningDirect voorziet sinds 2002 iedere hardloper van de hardloopschoenen, hardloopkleding en overige hardloopartikelen die hij of zij nodig heeft. Of je nu net begint met hardlopen, hard aan het trainen bent voor een hele marathon of juist veel op de atletiekbaan te vinden bent, in alle gevallen scoor je bij RunningDirect de juiste hardloopgear.

Over Passa Sports