SNelle levering en goede prijs

Snel ontvangen

Hoka loop schoenen gekocht zeer blij met mijn aankoop

Snelle levering !!

Snelle levering en scherpe prijzen

Eerste ervaring met running direct, helaas onvolledige bestelling

Hey running direct, jullie hebben top producten en een leuke website; dit was m’n eerste bestelling via jullie. Aangezien jullie enkel gratis levering hebben vanaf 79 euro heb ik nog een Powerbar Protain Soft Layer Bar strawbry er bij genomen: helaas is deze niet geleverd. Ik til er niet zo zwaar aan maar is natuurlijker fijner als heel de bestelling aankomt ipv items die ontbreken. Order was 301201045254

Top aanbiedingen als je wil blijven lopen

Geweldige online shop als je sportief bent

Zoals het hoort

Snel en gemakkellijk gevonden wat ik zocht en de volgende dag geleverd,perfect

Super goed

Super snelle levering

Mooie producten voor een scherpe prijs, die ook nog eens snel en netjes geleverd worden!

Duidelijke website en hele snelle levering

Snelle correcte sfhandeling

Bestelling binnen 24 uur correct afgeleverd.Artikel , Asics Cumullus was scherp geprijsd

Snelle verzending

Altijd mooie korting op oudere modellen en super snelle verzending!ik ga hier zeker nog bestellen.

Blijmee

Net zo makkelijk besteld als ontvangen

Mooie schoenen.

Snelle bezorging en blij mee!

Besteld , duidelijke track& tracé , snelle bezorging en juiste product bezorgd. Blij mee!

Bestelling naar verwachting, supersnelle bezorging!

Makkelijke site, artikelen naar verwachting en snelle verzending

Goed en snel Betrouwbaar

Pakket nog altijd onderweg

Pakket nog altijd onderweg na 5 dagen!!!

Vlotte levering

Superschoen Mart vooral de leertijd, 1 dag en prijs zijn geweldig. Kan ik aanbevelen

Prijs en levering top

De prijs van de Asics cumulus 24 is goed. Levering als afgesproken

Snelle levering en de beste prijs

Super snel

Super snel en goede service

Groot aanbod, duidelijke beschrijving, correcte levering.

Tof

Na uitzoeken mbv testen op de site de nike air zoom 39 gekocht. Dit, op advies van running direct. GEEN spijt van. De schoenen lopen super. En zijn tof om te zien.

blij mee

nike zwarte hardloopbroek. tight half stock. goede maatvoering. zit lekker. goede kwaliteit. snelle levering. goede prijs. super!

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over RunningDirect.nl

Jouw run start hier. RunningDirect voorziet sinds 2002 iedere hardloper van de hardloopschoenen, hardloopkleding en overige hardloopartikelen die hij of zij nodig heeft. Of je nu net begint met hardlopen, hard aan het trainen bent voor een hele marathon of juist veel op de atletiekbaan te vinden bent, in alle gevallen scoor je bij RunningDirect de juiste hardloopgear.

Over Passa Sports