Komen hun afspraken na

Mooie duidelijke site en prima service

lijken nep

ik heb loopschoenen van saucony besteld en het is net of het een nepmerk is. Ze zijn veel lichter in gewicht en lijken meer van harder plastic. Heb er nu één keer mee gelopen en ze klinken hard bij neerzetten voet. Ben benieuwd.

Correcte prijs - snelle levering

Gewoon dik in orde - correcte prijs en stipte levering

Schoenen binnen een dag geleverd. Prima service.

Snelle levering, goeie prijs kwaliteit verhouding

Snel geleverd& top prijs/kwaliteit

Laat U zien of U bent gezien

Juiste pakket afgeleverd, snel en goede prijs

Overzichtelijk en snelle service

Een mooie overzichtelijke online shop met een snelle service..

snelle service

mijn schoenen zijn supersnel geleverd en voldoen precies aan de verwachtingen

Probleemloos

Alles goed verlopen. Zeer tevreden.

Snelle levering en aangename prijs

Snelle levering en aangename prijs

Snel en goed geregeld

Prima afhandeling en snel

Slechte levering, goed product

Product was helemaal in orde maar levering via PostNL was zeer ondermaats. Mijn ervaring: Ik kreeg rond 12u een mail dat mijn pakket was afgeleverd bij mijn thuisadres. Maar toen ik 's avonds laat thuis kwam geen pakket of briefje in de bus (waar ze mijn pakket was afgeleverd. Volgende dag bel ik naar de klantenservice om dit te melden. Ik krijg als antwoord dat ze voor ecologische redenen soms geen briefje in de bus steken en dat ik maar eens bij mijn buren (midden van een dorpskern met veel appartementen) moet gaan horen. Als zij het niet hebben moet ik volgende werkdag terugbellen en kunnen ze een onderzoek starten. Wat was er blijkbaar gebeurt? Pakket is op mijn drempel gezet midden in een dorpskern en drukke steenweg. (niet afgeleverd aan een persoon of buur) Ik heb veel geluk dat mijn buurman het mee binnen heeft genomen en volgende dag het heeft komen afleveren.

handige website om schoenen te kiezen

het aanbod aan loopschoenen kan eenvoudig gefilterd worden op schoenmaat en andere kenmerken. Vlotte service.

Snel geleverd voor een goede prijs

Het artikel was scherp geprijsd en snel geleverd. Tussentijds goed op de hoogte gehouden van het logistieke proces. Tot een volgende keer!

Great selection & fast delivery

I have chosen RunningDirect because of the great selection, availability of the chosen product and what I've experienced afterwards, very fast delivery.

Uitstekende webshop!

Uitstekende webshop met de beste aanbiedingen! ook de nieuwste modellen zijn soms in de aanbieding. Goed uitgebreid assortiment. Goede snelle levering. Goede klantenservice. Aanrader.

Asics Nimbus 24 besteld, dezen zijn de volgende dag al geleverd, blij mee!

Super tevreden met de levering en met het product!

Snelle levering, goede prijs en heerlijk hardloopjasje van Nike! Superblij mee en heel tevreden!

Fijne schoenen, snelle levering

Prima ervaring. Veel keus, prima prijs en snelle service

Bij mijn eerste bestelling bleek een schoen beschadigd te zijn. Na retour kreeg ik korting op een nieuwe bestelling. Andere schoenen besteld, vlot geleverd. Helemaal prima!

Snel geleverd en veel korting

Zou nog kopen

geen mogelijkheid om te testen

heb Brooks Hyperion Tempo besteld, maat 46,5. Deze werd inderdaad binnen 1 dag geleverd, heel goed. De maat was echter te groot naar mijn zin en twijfelde of ik een kleinere maat nodig had. Las in de voorwaarden dat je de schoenen alleen binnen mag passen en dus uit proberen. Dat is vreemd want als je de schoenen bij Brooks zelf besteld mag je deze 6 maanden lang testen waarvoor de schoen bestemd is (dus in dit geval rennen op verharde ondergrond). Kortom, ik twijfelde en heb ze maar retour gestuurd. Gaat simpel, retour etiket zit er al bij, maar het retourtransport duurt meerdere dagen en er wordt ook nog eens aangegeven dat de retour verwerking ook nog eens twee weken kan duren. Dus ondertussen heb ik geen nieuwe schoenen. Heb ook geen idee of ik het geld teruggestort krijg zodat ik alvast nieuwe kan bestellen of dat ik ze kan omruilen. Dat wordt niet aangegeven in de retour zend instructie. NB, de schoenen kosten overal hetzelfde, namelijk EUR 150,00. Dan toch maar rechtstreeks bij Brooks bestellen!

De koerier service trekt op niks

Koerier komt Langs . Heeft hij wel Aangebeld ? We waren thuis Hij laat geen bericht achter . Via Mail verneem ik Waar Ik het kan afhalen . Ik kan het beter laten leveren bij een plaats Die ik kies Met de Schoenen zelf Is Alles Okay

Voor de ervaren loper

Zocht de opvolger van mijn huidige hardloopschoen. Gevonden tegen de beste prijs.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over RunningDirect.nl

Jouw run start hier. RunningDirect voorziet sinds 2002 iedere hardloper van de hardloopschoenen, hardloopkleding en overige hardloopartikelen die hij of zij nodig heeft. Of je nu net begint met hardlopen, hard aan het trainen bent voor een hele marathon of juist veel op de atletiekbaan te vinden bent, in alle gevallen scoor je bij RunningDirect de juiste hardloopgear.

Over Passa Sports