Levering door PostNL minder.

Alles ging goed

Mijn eerste bestelling bij Running Direct. Ondanks drukke dagen voor kerst en mijn bestelling laat op de dag, de andere dag geleverd.

Ik koop vaker bij RunningDirect.nl

Ruime keuze in sport artikelen. Zending correct op tijd. Ook zijn de prijzen soms erg scherp t.o.v concurrenten.

vlugge levering.

vlugge levering.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Had een paar schoenen besteld. Levering volgens belofte een dag later bij een pickup point. Geen klachten.

je vous avoue que j'étais pas rassurer après avoir commandé une montre garmin à 550 euros sur un site que je connaissais pas , en Belgique on connait pas RUNNING direct. Et pourtant je fais ma commande le dimanche après midi et je reçois la montre le lundi après midi . Le colis est intacte et bien emballé . Une première expérience concluante et que je recommande . Merci et de bonne fête .

Prima geregeld!

Alles naar verwachting! Prima webshop.

Groot assortiment, goede prijzen, snelle levering

Zoals altijd, prima!

super

Een snelle levering van mooie schoenen die lekker lopen, super blij.

Schitterend

Alles tot in de puntjes verlopen ik loop nu op wolkjes leuke schoenen mooie kleuren goede kwaliteit. TOP

Fijne snelle levering

Ik had een goede aanbieding ivm Black friday en ananas de drukte werden de schoenen snel geleverd.

Top quality, price and service.

I bought HOKA shoes and they are terrific. The advice about size is spot on. Great web site easy to use…. I ordered at just before 2130 and they still arrived the following day … brilliant ! Totally happy thank you.

Baskets Adidas Supernova Rise

Beau choix, prix sympas et livraison rapide en point relais Bpost. Parfait !

professioneel

Attent, goed advies, prima kwaliteit/prijsverhouding en snelle levering

Snelle bezorging, top product!

Snelle goede levering, top product!!

Uitstekende ervaring!

Vlotte levering, correcte prijs en perfect artikel

• Zou u ons aanbevelen? Yes

scherpe prijzen en snelle levering

zie boven

Bestelling en levering heel vlot en correct verlopen!

Bestellen en levering heel vlot en correct verlopen! Alleen jammer dat retour te betalen is.

Perfecte levering!

Communicatie was uitstekend, Levering zeer snel en onberispelijk uitgevoerd, Schoenen passen zeer goed en voldoen volledig aan de verwachtingen,

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede prijs voor goed product

Voordelige keuze qua prijs voor het product dat ik zocht. Vlot genoeg verzonden, in goede staat ontvangen.

Top en snel

Toppers en lekker snel

Sportschoenen snel geleverd

Snel, correct en goede prijzen

Snelle service! Top bedrijf

Ik twijfelde erg dus 2 paar schoenen besteld. Ze waren snel binnen, prima verpakt, beide schoenen gepast en 1paar retour, wat ook heel gemakkelijk ging (QR code laten scannen bij DHL) kost wel iets maar dat vind ik niet meer dan logisch! Ik zou zeggen ga zo door! Keep running!

Retour service bizar slecht

Ken weinig bedrijven die zo lang over hun retour service doen. Eerst worden alle pakketen verzameld en worden dan later retour verzonden. Vervolgens kunnen jullie er nog 10 dagen over doen om de retour intern te verwerken. Kom op zeg bijna 2 a 3 weken wachten tot je misschien eindelijk je geld terug krijgt. In mijn geval 2 paar HOKA's in totaal 240 euro. Ik kan nu geen nieuwe schoenen kopen voordat het geld retour is geboekt. Niet meer van deze tijd. Helaas in deze periode dus ook geen km maken. Eens maar nooit meer

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over RunningDirect.nl

Jouw run start hier. RunningDirect voorziet sinds 2002 iedere hardloper van de hardloopschoenen, hardloopkleding en overige hardloopartikelen die hij of zij nodig heeft. Of je nu net begint met hardlopen, hard aan het trainen bent voor een hele marathon of juist veel op de atletiekbaan te vinden bent, in alle gevallen scoor je bij RunningDirect de juiste hardloopgear.

Over Passa Sports