Goeie service

De schoenen die ik bestelde heb ik op tijd ontvangen. (zoals op de site staat vandaag besteld morgen in huis).

Goede loopschoenen voor een scherpe prijs

Net nieuwe ASICS Nimbus 24 gehaald. Niet het alllerlaatste model uit de Nimbus serie maar wel een stuk aantrekkelijker geprijsd! En binnen 2 dagen geleverd.

Niet correct

Na retour van perfect volgens de bepalingen ongeschonden verpakking origineel niet gepaste shoes, Na 1 maand nog steeds geen terugbetaling van voorafbetaalde bestelling ontvangen terwijl dit is aangegeven binnen de 5 werkdagen zal gebeuren. Volgens verbruikersunie testaankoop is dit in strijd met verkoopspraktijken. We zullen ons genoodzaakt vinden de nodige acties te ondernemen indien asap geen reactie volgt.Mvg Bert Rik

Goed en snel geregeld incl. mogelijkheid voor retourzending. Probleemloos

Super makkelijk. Uitzoeken en bestellen, volgende dag in huis, helaas valt de maat te klein uit, Retour sticker is al aanwezig dus pakket retour zenden. Juiste maat opnieuw bestellen, volgende dag in huis. Toppie

product voldeed voor mij niet

Daarmee is mijn score dan ook laag. Heb de hardloopschoenen dezelfde dag nog teruggestuurd. Ik hoop dat het geld snel teruggestort wordt op mijn rekening.

prima kwaliteit

correcte aflevering van het bestelde pakket

Supersnelle levering, omdat ik meerdere maten had besteld moest er ook weer een deel retour maar het retourlabel word met de bestelling geleverd dus plakken en afgeven, perfect.

Snel en volgens afspraak

Ook makkelijk retour indien nodig

Super klantvriendelijk

Ik was mn kortingscode vergeten in te voeren. Dit is later alsnog verrekend. Super netjes!

Snel, duidelijk

Snel en voldoet aan de voldoet goed aan de omschrijving

Handig bestellen en snelle levering

Mijn ervaring is soepel verloop en makkelijk

Zeer vlotte en correcte levering.

Alles is super vlot en betrouwbaar verlopen.

Vriendelijk klantenservies, goed product, snelle levering

Blij met schoenen en met advies..

goede ervaring

goede prijzen en snelle levering, TOP!!

snel en goedkoop

Zeer lage prijs vr mijn loopschoenen en snel in huis !

mon colis n'a pas été livré? Mijn pakket is niet geleverd of is het?

LELEUX GERARD, Bedankt voor je bestelling bij RunningDirect.be. Op het moment dat wij jouw pakketje verwerken ontvang je een tracking link in de mail. Let op dat wij de bestelling pas verzenden wanneer alle artikelen op voorraad zijn. Heb je nog vragen over de bestelling? Mail ons dan via [email protected] of bel 03 33 18 085. Uw bestelling #301201042892 Geplaatst op 30 jan. 2023 10:08:38 Factuuradres LELEUX GERARD RUE DE L'INDUSTRIE - 34 7040 AULNOIS België T: 0499/167954 Shipping Info LELEUX GERARD RUE DE L'AVENIR 17 7040 QUÉVY België T: 0499/167954 Betaalmethode Creditcard and Debit Card Geselecteerde kaart: MasterCard Bezorgmethode Het pakket ophalen bij jou in de buurt - DHL Afhaalpunt Items Aantal prijs Mizuno Wave Prodigy 3 Men • Artikelnummer: 108502-1-44 • Kleur: grijs/groen • Maat: 44 Op voorraad 1 € 65,00 Subtotaal € 65,00 Verzendkosten € 3,95 BTW € 11,97 Totaalprijs € 68,95 We hopen je snel weer terug te zien! RunningDirect.be

• Nous recommanderiez-vous? Non

Zeer goede kwaliteit

Tevreden

Sport handschoenen en muts besteld.... Mooie kwaliteit. Snelle bezorging!

Duidelijk en eenvoudig bestellen en retour zenden.

Alles prima

Product voldoet volledig aan de beschrijving en was snel geleverd.

Duidelijke site, snelle levering.

Duidelijke site en snelle levering. Ook retour procedure was makkelijk. Helaas vielen de schoenen te groot uit, waardoor deze retour moesten. De kleinere maat wil ik ook graag hier bestellen.

Super snelle levering

Super snelle levering

Prima aanbieding

Helemaal klantgericht

Snelle levering, makkelijke retourmogelijkheid.

Ik heb nog geen bericht gehad over t pakket dat ik geretourneerd heb

Nog geen bericht gehad van t geretourneerde pakket,

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over RunningDirect.nl

Jouw run start hier. RunningDirect voorziet sinds 2002 iedere hardloper van de hardloopschoenen, hardloopkleding en overige hardloopartikelen die hij of zij nodig heeft. Of je nu net begint met hardlopen, hard aan het trainen bent voor een hele marathon of juist veel op de atletiekbaan te vinden bent, in alle gevallen scoor je bij RunningDirect de juiste hardloopgear.

Over Passa Sports