Ik heb nog geen bericht gehad over t pakket dat ik geretourneerd heb

Nog geen bericht gehad van t geretourneerde pakket,

Heldere informatie en snel geleverd

Heldere informatie en snel geleverd

Goede stevige schoen

Schoenen zijn stevig en alles ziet er netjes afgewerkt uit! Zeer tevreden over de levering.

Product voldoet aan omschrijving en is snel bezorgd.

Snelle levering, goede prijs

Nike Trail schoen besteld (Terra Kiger 8). Goede prijs en binnen één werkdag bezorgt.

tevreden

mooie sites met kleding en hardloop schoenen Ben zeer tevreden met mijn aankoop.

Probleemloos en snel mijn bestelling ontvangen

Snel en probleemloos

prima producten, goede prijs

De zoekfunctie is slecht. Op woorden zoeken lukt beter dan op model of categorie. Handig dat er ook een fysieke winkel is.

Blij met aanwinst

Blij met nieuwe sportschoenen voor een nette prijs. Snel geleverd en voldeden aan de verwachtingen.

Vlotte , snelle levering

Vlotte snelle levering en onmiddellijk antwoord op mijn vraag

Schoenen terug gestuurd op 21 januari 23 en tot op heden geen mail hieromtrent en geen teruggave van

Niet betrouwbaar.

Mooie prijs voor goede kwaliteit.

Makkelijke website met een ruim assortiment. Snel geleverd en prima retour mogelijkheden.

Correcte prijs en verzending!

Had het merk al vroeger gehad maar door medeloopster naar jullie site gestuurd; leuk eens te lopen met nieuw paar en flinke korting!

Snelle levering, goede kwaliteit

Niets op aan te merken

prima ervaring snelle levering product precies zoals aangegeven

Fijn!

Lekkere hardloopschoenen gekocht. Alleen de veters zijn wat dun wat en scherp aan de vingers. Maar dat is met die prijs te overzien. Erg blij mee!

Zeer snelle en correcte levering en tevens scherpe prijzen.

helemaal goed!

Snelle service, product precies zoals verwacht, alles perfect!

Breed assortiment, scherpe prijs!

Mooie aanbieding gehad en snel geleverd!

Schoenen voelen heel goed aan. De beste loopschoenen die er zijn

Prima geregeld

besteld en ontvangen

Goede en snelle service

Prijs goed, service goed en snelle levering. Top dus !

10 ok

Alles super

Mooi actie, snel verstuurd

Heb recent hardloopschoenen besteld bij RunningDirect, ging heel soepel en kon het product volgende dag ophalen. Het is alleen een 9 geworden omdat ik een ophaalpunt heb gebruikt van DHL dat echt heel moeilijk was te vinden, maar is uiteindelijk gelukt en ligt niet echt aan RunningDirect.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over RunningDirect.nl

Jouw run start hier. RunningDirect voorziet sinds 2002 iedere hardloper van de hardloopschoenen, hardloopkleding en overige hardloopartikelen die hij of zij nodig heeft. Of je nu net begint met hardlopen, hard aan het trainen bent voor een hele marathon of juist veel op de atletiekbaan te vinden bent, in alle gevallen scoor je bij RunningDirect de juiste hardloopgear.

Over Passa Sports