Snelle levering veel keuze

Mooie prijsreductie voor kwalitatieve schoen, snelle levering

Snel geleverd volgens verwachting

Volledig volgens verwachting

Goed en goedkoop en vooral snel

Besteld op zondag, maandag geleverd. En gewoon goed en een scherpe prijs.

Snel en juist

De levering was zeer snel, maat klopte. Gewoon doen wat de bedoeling is.

top

snel en correct en niet te lang moeten wachten wanneer de maat niet past om uw geld ervan terug te krijgen.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering. Ik kom zeker terug.

Snelle levering!

Prima prijs en snelle levering!

Prachtige hardloop schoenen gekocht, snel ontvangen na bestelling, keurig verpakt en uitstekend geprijsd in de sale. Helaas waren de schoenen te smal voor mij, en moest ze terugsturen. Afhandeling van retour is keurig en correct verlopen, geld ook snel weer terug ontvangen .

Mooie producten, snelle nette levering

Wat wil je nog meer?

Toffe sportshop!

Goed en breed assortiment running kleding voor zeer schappelijke prijzen. De levering is uiterst snel via uitstekende communicatie per mail. Het trail assortiment mag breder wat mij betreft.

Snelle en goede bezorging, helaas past de maat niet

Goede en snelle service, helaas waren de sportschoenen te klein en was een maat groter niet aanwezig

Snel levering en goed kwaliteit

Alles in order

Prima webshop

Alles goed verlopen en tevreden

Correcte levering

Schoenen passen perfect .

Slechte levering

Je betaald voor bezorging en dan vind ik het niet kunnen dat mijn nieuwe kleding in de vuilcontainer wordt gegooid.

Snel en goed

Snel leveren

Snel en goed

Goede hardloopschoenen Goede prijs kwaliteit Snelle levering

Snelle levering en service

De derde bestelling hardloopschoenen waren voor mij uiteindelijk de juiste. Het bestellen, leveren, retourneren en het verwerken van de retourzendingen is allemaal vlot en zonder problemen verlopen. Daarnaast een scherpe prijsstelling van het aanbod.

Wonderful

Perfect service

prima product, snelle levering

Snel en waar voor je geld.

Handige website, top producten aan goede prijzen en snelle levering.

Bij de levering van mijn LED Harness werkte er een batterijtje niet. Hiervoor heb ik contact opgenomen met Running Direct. Zij hebben me onmiddellijk een mailtje gestuurd met wat eventueel fout kon gegaan zijn. Bleek dan toch de batterij te zijn. Heel snel een nieuwe batterij gekregen en alles werkt perfect. Top service noem ik dat!

Snelle levering! Netjes verpakt.

Snelle levering en goede prijs/ kwaliteit

Klantvriendelijk

Telefonisch contact gehad. Zeer tevreden uitleg . Schoen wel geretourneerd. Wacht op terug boeking . Dan kan ik weer bestelling plaatsen. Met schokdemping

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over RunningDirect.nl

Jouw run start hier. RunningDirect voorziet sinds 2002 iedere hardloper van de hardloopschoenen, hardloopkleding en overige hardloopartikelen die hij of zij nodig heeft. Of je nu net begint met hardlopen, hard aan het trainen bent voor een hele marathon of juist veel op de atletiekbaan te vinden bent, in alle gevallen scoor je bij RunningDirect de juiste hardloopgear.

Over Passa Sports