Heerlijke schoen met goede demping. Snel geleverd.

Snelle levering.

Top service!!

Snelle levering en geen probleem bij retourneren!

Perfecte volgens afspraak. Op tijd geleverd

Correct. Volgens afspraak op tijd geleverd

Goede loopschoenen aan correcte prijs en uitstekende service

Onmiddellijk juiste model gevonden. Website gaf ook duidelijk maten en prijzen aan. Dag na bestelling zijn schoenen geleverd

Snel

Prima site, snelle verzending en perfecte klantenservice.

Maat sportschoenen was toch niet voorradig

Op webshop gezocht naar mijn maat sportschoenen en besteld. Bleken toch niet voorradig. In andere kleur wel, maar werd mij niet aangeboden. Zelf weer deze besteld en gelukkig gekregen. Geld wel netjes terug gekregen,

Alles was perfect in orde

Snelle levering, producten in orde. Ik zou zeker opnieuw bestellen.

Overzichtelijke site, mooie aanbieding, sneller levering

Doen wat je als klant wenst

Ik heb helaas al een paar schoenen moeten terugsturen omdat deze niet pasten. Ze hebben dit zonder gedoe afgehandeld en alles is netjes teruggestort. De andere schoenen zitten perfect.

Zeer tevreden met eerste aankoop

Product voldoet aan mijn verwachtingen

Goed en snel

Weinig maten voorradig

Snelle service scherpe prijzen

Makkelijk bestellen via duidelijke website, snelle levering, alles klopt

Snel, goed product en goede prijs

Ik zocht na een voetoperatie extra brede sportschoenen en de Running Direct website is een van de weinige die info over de breedte van schoenen gaf. Verder was het artikel ook behoorlijk afgeprijsd en het zijn mooie schoenen, ze tonen niet breed, maar passen wel.

Mooie schoenen

Mooie schoenen Goede kwaliteit Goede service Snelle levering

Prima, snelle levering.

Heel fijn en begripvol contact. En ook een snelle service.

Goed zo !

Vlotte levering en keurige terugbetaling indien nodig. Ik bestel met vertrouwen weer opnieuw bij dit bedrijf.

Retour zending Asics Nimbus 14 dagen geleden

Inmiddels heb ik Asics GT 2000-10 besteld en binnen één dag ontvangen. Deze schoenen zijn perfect voor mij. Maar tot op heden na twee weken nog mijn bedrag van €114 nog niet terug ontvangen terwijl er staat dat het binnen één op mijn rekening staat. Dat vind ik jammer vooral in deze financiële tijd!!

Retour verwerkingstijd

Retour gestuurd en de verwerking duurt veel te lang. Na verwerking 2 weken wachten, echt onnodig.

Een hele snelle service/levering. Duidelijke website, goede communicatie.

Goede prijs voor de nimbus 22

Veel keus en altijd snelle levering

Snel binnen

Snel binnen en netjes verpakt. Voor mij hoeft er alleen geen plastic om een doos heen. Dat vind ik dan wel weer jammer

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over RunningDirect.nl

Jouw run start hier. RunningDirect voorziet sinds 2002 iedere hardloper van de hardloopschoenen, hardloopkleding en overige hardloopartikelen die hij of zij nodig heeft. Of je nu net begint met hardlopen, hard aan het trainen bent voor een hele marathon of juist veel op de atletiekbaan te vinden bent, in alle gevallen scoor je bij RunningDirect de juiste hardloopgear.

Over Passa Sports