Retour service bizar slecht

Ken weinig bedrijven die zo lang over hun retour service doen. Eerst worden alle pakketen verzameld en worden dan later retour verzonden. Vervolgens kunnen jullie er nog 10 dagen over doen om de retour intern te verwerken. Kom op zeg bijna 2 a 3 weken wachten tot je misschien eindelijk je geld terug krijgt. In mijn geval 2 paar HOKA's in totaal 240 euro. Ik kan nu geen nieuwe schoenen kopen voordat het geld retour is geboekt. Niet meer van deze tijd. Helaas in deze periode dus ook geen km maken. Eens maar nooit meer

perfecte schoenen met mooie korting

snelle levering en mooie korting vandaag met nieuwe schoenen gaan lopen en ze zitten perfect

Top bedrijf

Snelle correcte levering. Product zoals beschreven. Zeer te vreden.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

gewoon net overtoom zeggen ze wel eens zo snel

ja het was ongelofelijk hoe snel jullie leverden. maar mijn zoon uit zwitserland komt pas de tweede kerstdag ik hoop dat de schoenen passen. anders heb ik een probleem als ze te klein zijn. maar de snelheid met leveren gewoon top.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Altijd een goede service en duidelijke site...

Prima winkelen met ruime keuze op sportgebied. Shop al jaren met plezier.

vlotte levering, gewoon goed.

correct, zonder gedoe

Fijne eerste aankoop.

Op deze site een mooie aanbieding gevonden voor mijn 2de paar Brooks. Mooie prijs, goede en snelle levering. Fijne site om op te bestellen. Aanrader.

Super tevreden over mijn bestelling

Super blij met mijn Garmin horloge hier gekocht voor een goede prijs en de volgende dag thuis geleverd. Door andere recensies begon ik te twijfelen of ik een goede keus had gemaakt of dat ik me had misleiden door een te goede prijs. Maar nee het was precies goed. Mijn bestelling kwam zoals gezegd de volgende dag en ik ben super blij met m’n aanschaf. Ga hier zeker weer bestellen!

Mooie artikelen en snel geleverd

Nieuw reflectiejasje gekocht bij RunningDirect. Deze ziet er kwalitatief erg goed uit, was mooi geprijsd en snel geleverd.

goed, stevig en snel

correcte opvolging van mijn bestelling en snel geleverd

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Duidelijk communicatie en vlotte levering

Ik had de kleine lettertjes niet gelezen en kreeg er de spikepunten bij. Dat was een aangename verrassing.

Duidelijke omschrijving op de website, snel verzonden en op whatsapp wordt snel gereageerd door de klantenservice

Snelle levering van nieuwe hardloopschoenen

Mooi spul!

Top spul gekocht. Lekkere hardloop shirts van craft Helaas niet gratis retourneren of ruilen. Maar dat is ook wel goed voor alle extreem bestellers.

Correct en op tijd

Eenvoudige website, snelle levering en zonder problemen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede overzichtelijke site. Scherpe prijzen. Op zondagmiddag hardloopschoenen besteld en binnen 24 uur geleverd. Top!

Goede site

Ontzettend blij met mijn nieuwe hardloopschoenen. Qua uiterlijk, maar vooral qua pasvorm. De bestelling verliep zonder problemen en ik werd op de hoogte gehouden over de bezorging. Mijn volgende paar koop ik zeker weer via runningdirect

Mooie kleur

Fijne schoen. Hij loopt lekker al moet ik nog wel wennen aan deze schoen.

Snel geleverd en laagste prijs. Dus dan verdien je een dikke 10

Gros problème

Cela fait plus d'une semaine que j'ai commandé une montre sur votre site, je n'ai toujours pas été livrée. J'ai déjà envoyé plusieurs courriels de plainte et en ce moment. Toujours pas de solution. J'aimerais recevoir ce que j'ai commandé et payé dès que possible

• Zou u ons aanbevelen? Nee

goedeprijs,snel geleverd

goede prijs,snel geleverd

Top! Super fijne schoenen! Blij mee!

Snelle levering. En mijn nieuwe loopschoenen lopen als op een matras!

Goede pasvorm

Snel geleverd goedevpasvorm

Snel geleverd, en het product voor een goede prijs.

Snel geleverd, en het product voor een goede prijs.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over RunningDirect.nl

Jouw run start hier. RunningDirect voorziet sinds 2002 iedere hardloper van de hardloopschoenen, hardloopkleding en overige hardloopartikelen die hij of zij nodig heeft. Of je nu net begint met hardlopen, hard aan het trainen bent voor een hele marathon of juist veel op de atletiekbaan te vinden bent, in alle gevallen scoor je bij RunningDirect de juiste hardloopgear.

Over Passa Sports