Heel tevreden

Prijs en leveringstijd:TOP!

Excellent

Excellent service.

Te laat geleverd

Als er staat voor 20u besteld volgende dag in huis, wil ik mijn spullen de volgende dag in huis. Als ik daarover aan de bel trek wil ik geen antwoord in de trant van "oopsie, sozzy, komt eraan". Ik bestelde bij jullie om een dag later aan de slag te kunnen. Anders was ik ze elders wel gaan halen. Als ik dan vervolgens mijn pakket binnen krijg en er zit ongewenste reclame in van de Postcodeloterij en HelloFresh dan ben ik er wel klaar mee. Bestel voortaan wel ergens anders.

Ongelooflijk

Service rapide , bonne ergonomie et bon prix au final

Goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering goede prijs kwaliteit verhouding leuke aanbiedingen. Overzichtelijke website ruime keuze op gebied van hardloopkleding en veiligheids artikelen voor een goede zichtbaarheid ook in de donkere wintermaanden s avonds.

Goede hardloopschoenen!

Mooi runningshirt besteld. Goede kwaliteit!

Goede spullen, ruime keus en snelle levering

Vlugge service

Keurig op tijd geleverd

Prima service! Besteld en geleverd zoals afgesproken. Kon er direct mee lopen!

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering.

Makkelijk, overzichtelijk en snel

Zeer duidelijke site, gevonden wat ik zocht en met een heel fijne korting en hier bovenop de dag nadien al in huis!!

Petfect

Super makkelijk, mooie en correcte uitleg van de producten en vlotte levering

Goed product snel geleverd

Trail schoenen besteld en na enkele dagen ontvangen, zoals beloofd

Schoen heeft geen demping en afwikkeling, geen aanrader. (slecht)

Dit is geen hardloop schoen, heeft geen demping of afwikkeling. Ik kan voor het zelfde geld op mijn wandelschoenen gaan hardlopen. Jammer want doet de prijs en merk geen eer aan. Absolute miskoop, kan niet minder dan 1 ster geven daarom 1 ster. Ben wel zeer te spreken over de nimbus xx, topschoen.

Snelle behandeling! Top

Correcte handeling en snel! Top

pretty good!

the best new year gift for myself!

Goede ervaring

Snelle levering. Product is altijd goed

Als je weet wat je hebben wilt, snel bezorgd tegen een scherpe prijs.

Als je weet wat je hebben wilt, snel bezorgd tegen een scherpe prijs.

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Sportschoenen zijn goedkoper dan in onze plaatselijke sportwinkel. Duidelijke website Snelle levering

Snelle levering, eerlijke prijzen, super makkelijk retourneren

Ik zag Hoka speedgoat 5 bij RD. Mooie aanbieding. Besteld maar te klein. Zelf de maat niet goed gemeten. Terugsturen bleek Eer gemakkelijk. Geen poespas. Gewoon heel goed.

perfecte levering op tijd, goeie schoenen

Perfecte service, bestellen betalen en geleverd perfect op tijd. bedankt voor de goeie service!!

Schoenen besteld maar door een fout bij de bezorger zijn ze nooit aangekomen. Communicatie en afhandeling van dit probleem was absoluut top.

Snel en netjes geleverd, goed verpakt

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over RunningDirect.nl

Jouw run start hier. RunningDirect voorziet sinds 2002 iedere hardloper van de hardloopschoenen, hardloopkleding en overige hardloopartikelen die hij of zij nodig heeft. Of je nu net begint met hardlopen, hard aan het trainen bent voor een hele marathon of juist veel op de atletiekbaan te vinden bent, in alle gevallen scoor je bij RunningDirect de juiste hardloopgear.

Over Passa Sports