Nvt

Pakket nog niet ontvangen

Product voldoet aan de verwachtingen

Doen wat ze adverteren

Snelle aflevering. Kwaliteit volgens verwachting.

goed passende en prettige lopende runningschoenen

goed passende en prettige lopende runningschoenen en ook betaalbaar, snel geleverd

Tevreden

Snelle levering,primaproduct

Mooie sportschoenen, snelle levering. Prima prijs.

Uitstekende en snelle service

Prima, bij retour bedrag snel terug ontvangen.

Snelle levering, goede prijs

Ik had mijn nieuwe hardloop schoenen binnen 24 in huis. Ook de prijs wat gunstig!

Uitstekende online sportwinkel

Duidelijke informatie betreffende gewenste loopschoenen

Snelle levering en antwoord op vraag

Mijn favoriete hardloopschoenen voor een goede prijs kunnen kopen. Bovendien snel antwoord op een vraag over de betaling.

snel en netjes bezorgd

mooie kwaliteit en eenvoudig retoureren

Mooie spullen snelle levering

Prima kwaliteit, snelle levering dus prima service

Kleuren klopte met het plaatje en de maat was ook goed.

Grote keuze, snel geleverd. Prima prijs.

Snel geleverd en product naar wens

Snel geleverd en product naar wens

Vlotte service ruim aanbod overzichtelijke structuur in het aanbod competitieve prijssetting gratis levering

Prima snelle leverjng

Mooie kwalitijd.

Prima geregeld, goed aan gekomen.

Snel, duidelijk en direct.

Goede site, duidelijke foto's incl product info en reviews. Snelle levering, superblij mee.

Alles snel en goed geregeld

Hardloopschoenen gevonden op de site voor een goede prijs en in de gewenste breedtemaat. Schoenen besteld en ik werd goed op de hoogte gehouden, zowel het gedeelte bij Running Direct als bij het transport bij DHL. Kortom ik ben zeer tevreden over het aanschaffen via Running Direct.

ruim assortiment en leuke aanbiedingen

Top verzorgd

Kwam op tijd en dik in orde mooie en prima loopschoenen Asus nimbus24

Aanrader

Ook al bestelde we maar een klein pakje met een waarde onder de 20 euro. Dit was supernet ingepakt en met veel zorg behandeld. Naar klanten toe een aanrader dus!

Snelle en correcte levering

Duidelijke website, snelle en correcte levering.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over RunningDirect.nl

Jouw run start hier. RunningDirect voorziet sinds 2002 iedere hardloper van de hardloopschoenen, hardloopkleding en overige hardloopartikelen die hij of zij nodig heeft. Of je nu net begint met hardlopen, hard aan het trainen bent voor een hele marathon of juist veel op de atletiekbaan te vinden bent, in alle gevallen scoor je bij RunningDirect de juiste hardloopgear.

Over Passa Sports