Super snelle service

Ik had de schoenen binnen 24u in huis!

Nog steeds niet geleverd

ON schoenen besteld. Nu 8 dagen later nog steeds niet binnen en zit ik tussen DHL en RunningDirect in.

Prima ervaring

Als veel te zware herintredende hardloperop zoek naar navenante schoenen, die de kans op blessures moeten verminderen, maar natuurlijk ook het loopplezier weer aan moeten wakkeren. Nadat ik zelf een foutje had gemaakt bij de bestelling contact gezocht met de helpdesk. Werd zeer snel, vriendelijk en deskundig geholpen. Waar vind je die combinatie nog? Na toch nog enige twijfel over item opnieuw contact opgenomen te hebben wederom een zeer goed en geruststellend gesprek. Superdeskundig en vriendelijk. Ben daar inmiddels wel gevoelig voor geworden. Gewoon een totaal positieve ervaring. Ook snelle terugbetaling van mijn foutieve bestelling. Perfecte beleving hier.

Super geholpen

Ik ben afgelopen vrijdag in de winkel geweest bij Bert. Ik kwam voor een ander merk, maar na goede uitleg en advies ben ik toch voor het merk Brooks gegaan. Bedankt Bert voor je uitstekende advies en service. Ik kijk erna uit om ze maandag op te halen en er veel loopplezier uit te halen met powerwalk. Ze zaten in de zaak iig goed. Tot de volgende keer.

Geweldige service en snelle levering

Eerst de verkeerde schoenen besteld deze retour gestuurd met de bijgeleverde retourbon en een ander paar besteld. Retourbedrag snel ontvangen. Bedankt!!

puik puik puik

Dat ik aanvankelijk van mening was dat er met mijn bestelling van alles mis gegaan was, bleek vervolgens geheel en al te liggen aan mijzelf, omdat ik een typefout gemaakt had in mijn E-mailadres. (Hoe krijg ik zoiets voor elkaar?) Conform belofte 'mijn loopschoenen binnen 24 uur te bezorgen' werden deze afgeleverd. Puike schoenen en een puik bedrijf!

Fijn shirt, snel geleverd

Fijn shirt, snel geleverd

Goede ervaring

Snel geleverd. Scherpe prijs.

Verkeerde product geleverd

Ultraboost schoenen besteld, heel andere schoenen (Nikes) ontvangen. Wel snel geleverd, en er was een retourplaklabel inbegrepen. Hopelijk verloopt de afwikkeling van het terugstorten ook snel.

De klus prima afgehandeld.

De bestelling ging vlot en soepel. De bezorging was dit keer tiptop.

Bij bestelling snelle levering. Helaas is de maat niet goed en daarom retour gestuurd. Van deze retour heb ik nog niks ontvangen, ook niet na een mail die ik eruit heb gedaan

Dure onbruikbare sokken

Super spijt van mijn aanschaf hier van dure Nike trailsokken van € 24,95. De maatvoering klopt gewoon niet met hun zogezegde "nieuwe technologie waarbij de sokken nauwsluitender zijn zodat je minder schuift." In de praktijk betekent dit gewoon pijnlijke tenen bij het hardlopen. Maar daar wordt door Running Direct verder niks mee gedaan. Dus dan ben ik klaar met Running Direct en Nike sokken..

Fijne schoenen

Had al een tijdje een paar nieuwe ASICS op het oog. De kleur die ik wilde bleek ook nog in de aanbieding, wat altijd leuk is. Een paar Stox sokken erbij gedaan: de kleur die ik kreeg was niet de kleur die ik besteld had, maar de maat wel en het was me het gedoe van ruilen niet waard. Snelle levering, goed verpakt.

Kreeg het artikel in de verkeerde kleur binnen

Ik kreeg het artikel in de verkeerde kleur binnen, maar het is een cadeau dus heb geen tijd meer om hem retour te zenden en te wachten op een nieuwe.

Snel en correct

Perfecte service en snelle levering!

Schoenen ‘s avonds besteld en de volgende dag al geleverd! 100% tevreden

Snelle verzending

De volgende dag had ik mijn mooie deal al in huis. Super service!

Topservice

alles besteld en aangekomen zoals beloofd...

Snelle levering en alles netjes verpakt. Eigenlijk zoals altijd bij alle bestellingen bij running direct

Duidelijke webshop, leuke aanbiedingen, snelle verzending

Met het loopseizoen voor de deur even wat nieuwe kleding uit de sales besteld. Prima spullen voor een net prijsje en snel geleverd.

Ik ben blij met mijn aankoop.

effective & efficient

simple

Heel correct en snel Aan een uitstekende prijs

Heel correct en snel Aan een uitstekende prijs

Snelle levering, goed product

Schoenen supersnel geleverd, goede prijs/kwaliteit verhouding, schoenen zijn volledig naar wens!

Snelle levering, goede schoenen

Onlangs nieuwe hardloopschoenen besteld bij runningdirect. De schoenen waren super snel in huis, en dat voor een mooie prijs in vergelijking met andere webshops. Top!

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over RunningDirect.nl

Jouw run start hier. RunningDirect voorziet sinds 2002 iedere hardloper van de hardloopschoenen, hardloopkleding en overige hardloopartikelen die hij of zij nodig heeft. Of je nu net begint met hardlopen, hard aan het trainen bent voor een hele marathon of juist veel op de atletiekbaan te vinden bent, in alle gevallen scoor je bij RunningDirect de juiste hardloopgear.

Over Passa Sports