Prima. Snel geleverd mooie schoenen

Prima ervaring. Mooie schoenen snelle levering

Magnifique

Best price best shoes

Zeer mooie prijs en snelle service.

Zeer mooie prijs en snelle service.

Goede prijzen

Goede prijzen, zeker als je schoenen koopt van een vorige versie uit een reeks.

Niks op aan te merken

Vlotte bestelling en betaling. Levering was ook helemaal goed. Niks op aan te merken. Alles zoals het moet zijn.

Super ervaring alles zoals het hoort.

Van online bestellen tot online betaling gaat alles super. En je word perfect op de hoogte gehouden van de verzending van je pakket.

Goede snelle service

Goed product voor een mooie prijs snel geleverd.

Achat de chaussures de trail sauconie Altra

L’adresse a était mal retranscrite et donc pas arrivée. Elles sont retournées chez RunningDirect.jl mais elles ne sont à se jour toujours pas remboursée. Je vois

• Nous recommanderiez-vous? Non

Volgende keer geen beloftes die je niet waar kan maken aub . Bezorg het op tijd!

Zonder meer positief.

Als fervente hardloopster (lange afstanden) kocht ik loopschoenen SAUCONY Triumph 21 (dames). De allereerste keer dat ik hardloopschoenen online koop, want de schoenen moeten écht wel goed zitten MAAR : - Goede, gedegen product omschrijvingen (welke schoen voor welke afstanden en welke ondergrond? enz....) - "maattabel" om de juiste maat te bestellen is simpel, duidelijk en effectief correct --> de perfecte schoenen ontvangen! Dank je wel !!!

Duidelijke website en snelle levering.

Binnen 24 uur mijn schoenen binnen gekregen

Heb eindelijk lekker comfortabel en zeker ook betaalbare schoenen Ze zitten echt lekker en lopen heeeeerlijk

Superprijs! Supervlug geleverd! Supergoede kwaliteit!

Nieuwe Hoka schoenen snel bezorgd

Als klant ben ik heel tevreden.

Goed en niet goed...jammer

Een paar cross spikes besteld. Fabrieksfout...veter plakt vast onder binnenzool...en niet genoeg info over detail van schoen

Perfect!

Overzichtelijke website. Competitieve prijzen. Duidelijke uitleg ivm de aangeboden producten. Heel snelle levering!!

Snelle levering van hardloopschoenen voor een goede prijs

Schoenen binnen 1 dag binnen mooie prijzen

Liever een nog lager

Begin januari schoenen besteld. Langer dan een week op gewacht en maar niets binnen. Tot mijn verbazing werd mijn geld teruggestort. Uitleg gevraagd, het lag aan DHL. Weer opnieuw besteld en nu twee weken later nog steeds niet binnen en mijn geld ook nog niet terug gestort. Bij de klantenservice om opheldering gevraagd maar de ene medewerker blijft maar naar de eerste bestelling verwijzen. Een andere medewerker vraagt om mijn adres gegevens en zal hem opnieuw opsturen. Weer een ander is op onderzoek bij DHL. Ondertussen weet de ene medewerker niet wat de ander mij heeft geantwoord. En ik zit nu zonder schoenen en mijn geld is nog steeds niet teruggestort. Ondertussen proberen ze me te paaien met €5 korting op nieuwe bestelling. Waardeloos!

Snel!

Perfect!

Webshop is overzichtelijk, besteld en snel bezorgd!

Snelle levering van prima compressiesokken

Op zoek naar sportieve compressie sokken, kwam ik op de site van RunningDirect.nl een mooie aanbieding tegen. Ik ontving de sokken al snel en heb er direct veel plezier van gehad. Goede kwaliteit voor een redelijke prijs.

Het retourproces duurt heel erg lang

Het retourproces duurt heel erg lang

Snelle service, mooie prijzen en goede kwaliteit. Blij met mijn schoenen en accessoires!

Vlotte levering, duidelijke site

Duidelijke site, veel filters om een goede selectie te kunnen maken. Bestelling volgende dag in huis. En mocht iets niet passen: duidelijke retourinstructies en retouretiket in doos.

14 Gantelstraat

Waalwijk 5145 PH