Filter

Aanbeveling

Makkelijke site, alles snel te vinden en binnen 24 uur in huis.

Prima service en snelle levering

Goede filters voor het zoeken naar schoenen, snelle levering

Uitstekende service en snel bezorgd

Had foutief besteld, snel een mailtje gestuurd om 21u en om 21.05 was het al in orde. Top service

Goede prijzen, snelle levering

Goede sale. Goede kwaliteit en snelle levering!

Top levering

Als je eenmaal weet wat je zoekt, niet aarzelen!

Goede en snelle service. Betaalbare hardloopschoenen.

Snel en goede levering

Ik kan weer een jaar vooruit met deze heerlijke hardloopschoenen!

Snelle service en retour

Betrouwbaar en snel

Prima, snelle bezorging

correct en snelle levering

Snelle levering en veel goede aanbiedingen

Veel keuze in hardloop spullen en veel aanbiedingen en snelle levering, ben heel tevreden.

Niets ontvangen

Beste, ik kom zonet thuis van het buitenland. De koerier had de loopschoenen gewoon in de inkomhal gezet van het appartementsgebouw. Helaas zijn er slechte mensen en de zak was opengescheurd. Geen loopschoenen dus voor mij ... Ze zijn helaas gepikt! Ik neem morgen onmiddellijk contact met jullie op. Ik kan aantonen dat ik tem nu in het buitenland heb gezeten. Mvg, Katrijn

Zeer snelle levering, goede kwaliteit

's Avonds besteld, volgende dag al geleverd. Zeer overzichtelijke website met leuke aanbiedingen.

Zeer snel geholpen en geleverd

Bij bestelling online werkte mijn login niet, maar werd telefonisch snel en correct geholpen. Bestelling werd binnen het uur aangemeld bij leverbedrijf

Snelle levering, mooi product

Snelle levering en waar voor mijn geld

Zie boven.

snel en correct

snel en correct

Aantrekkelijke prijzen en in 1 dag geleverd! Super!!

Ik heb alle websites afgezocht voor loopschoenen en deze leek mij de interessantste.

Scherpe prijzen en zeer snelle levering

Scherpe prijzen en voor 22u ‘s avonds besteld is echt de volgende dag in huis!

Zeer goede aanbieding en snel geleverd

Zeer goede aanbieding voor de schoenen die ik wilde. Vol bestel proces en snel geleverd. Bij met mijn aankoop.

Snelle service, goed product

Snelle service en de schoen rent heerlijk!

Uitstekend service, prijs-kwaliteit prima

Uitstekend service, prijs-kwaliteit prima

Prima schoenen; snel ontvangen.

Zeer tevreden; een 10

Mooie kwaliteit en snel geleverd

Overzichtelijke site Kwaliteit Snelle levering

14 Gantelstraat